Mutaatio (Remnants – Selviytyjät Maasta, #5)
Keskiarvo 2.82
2.82 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (46)
Kirjahyllytilastot

Mutaatio

K. A. Applegate
Julkaistu: 2002 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: Mutation
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2002. Suomentanut Tapani Bagge. Nidottu.

Maailmanloppu on tullut… ja mennyt

Selviytyjät ovat vakavan ongelman edessä: hämmennyksen ja paniikin ristitulessa ystävän erottaminen vihollisesta on mahdoton tehtävä. Mo'Steel törmää toisiin selviytyjiin, joista on tullut eläviä ja hengittäviä, kammottavia ihmismutantteja.

”Äidin” luoma sekopäinen keinotodellisuus muuttuu yhtä arvaamattomasti kuin television tarjonta satunnaisen kanavasurffailijan otteessa. Kuinka U.S.S. Constitutionia luotsaavat Jobs ja kumppanit pärjäävät tulitaistelussa 1700-luvun brittilaivaston fregatteja vastaan ja texasilaisen hampurilaisbaarin välienselvittelyssä, joihin he tempautuvat mukaan ilman kertausharjoituksia?

Billy Weirin todellisten tai kuviteltujen kokemusten ja ”Äidin” datamuistin väliset painiottelut hakevat visuaalisuudessaan vertaa. Edessä häämöttää vielä uusia ongelmia, mikäli jo pahasti poreileva selviytyjien sisällissota pääsee kiehumaan kuumalle levylle!

muokattu 13.01.2009

Muita kirjoja joista saatat pitää

Ihon alaisetOutolintu (Outolintu-trilogia, #1)Ansassa (Kevätuhrit, #2)Toisaalla (Jäljellä/Toisaalla, #2)Taivaan avain (Endgame–trilogia, #2)

Kirja-arvioita (1)

tintti89 avatar
Kirjoittanut
4.0
Kirja oli tuttuun tapaan Applegaten taattua laatua. Teksti oli selkeää ja juoni mukaansatempaava. Kirjan uudet henkilöt oli saatu hyvin mukaan tapahtumiin ja vanhoista henkilöistä paljastui aina vain enemmän. Ihmisten väliset erimielisyydet alkoivat tulemaan hyvin esille tässä kirjassa. Kirjan ainoa huono puoli oli sen tapahtumapaikkojen hyppelevyys, mutta ilman niitä kirjasta ei olisi tullut sellainen kuin se nyt on.
Paikalla 37 vierailijaa
Uusin jäsen: Ella Parviainen
Jäseniä yhteensä: 9445