Mustan kuningattaren lohikäärmeet (Dragonlance: Kadonneet kronikat, #2)
Keskiarvo 3.84
3.84 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (58)
Kirjahyllytilastot

Mustan kuningattaren lohikäärmeet

Margaret Weis, Tracy Hickman
Julkaistu: syyskuu 16, 2008 (Jalava)
Alkuperäinen nimi: Dragons of the Highlord Skies
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia
Avainsanat: dragonlance, dungeons & dragons, lohikäärmeet

Alkuteos ilmestynyt 2007. Suomentanut Mika Renvall. Kannen kuva: Matt Stawicki. Sidottu.

Pelätty Sininen valtiatar Kitiara panee alulle suunnitelman, jonka mukaan Solamnian ritarit lähtevät Jäävallille etsimään Lohikäärmepeistä. Kitiaran kilpailijatar Laurana aloittaa myös matkan, jossa hän, Sturm, Flint ja Tasslehoff liittyvät ritarien seuraan heidän suorittaessa vaarallista tehtäväänsä.

Kitiaran itsensä on mentävä koko Krynnin pelätyimpään paikkaan, Dargaardin linnaan. Kukaan ei ole palannut aaveritari Sothin linnasta elävänä. Mutta Kitiaralla ei ole vaihtoehtoa, hänen on joko kohdattava Soth tai kuolema Mustan kuningattaren käsissä.

Kumppanukset ovat taas yhdessä! Ja niin ovat heidän vihollisensakin.

muokattu 02.02.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Syyshämärän lohikäärmeet (Dragonlance: Kronikat, #1)Tiimalasivelhon lohikäärmeet (Dragonlance: Kadonneet kronikat, #3)Kääpiökuilujen lohikäärmeet (Dragonlance: Kadonneet kronikat, #1)Kevätaamun lohikäärmeet (Dragonlance: Kronikat, #3)Talviyön lohikäärmeet (Dragonlance: Kronikat, #2)

Kirja-arvioita (2)

Jackalbury avatar
Kirjoittanut
5.0
'Mustan kuningattaren lohikäärmeet' täyttää aukot 'Talviyön lohikäärmeiden' ja 'Kevätaamun lohikäärmeiden' välillä, kertoen mitä Laurana ja kumppanit kokivat Jäävallilla ja kuinka arkkivelho Feal-Thas kukistui ja lohikäärmekristalli päätyi Ergothiin. Weis ja Hickman myös kertovat Kitiaran vaiheista enemmän, syventäen hänen hahmoaan entisestään. Weis ja Hickman ovat onnistuneet saavuttamaan 'Kadonneissa Kronikoissa' alkuperäisten 'Kronikoiden' hohdon, huumorin ja ... (lisää)
Morndun avatar
Kirjoittanut
4.0
Mustan kuningattaren lohikäärmeet, kuten arvata saattaa, sijoittuu Kronikoiden kakkos- ja kolmososien välimaastoon. Suurintä roolia tässä osassa näyttelee Sininen valtiatar Kitira, joka etenee seikkailusta toiseen niin uskollisen Skie-lohikäärmeensä kuin ennalta arvaamattomienkin tahojen avustamana. Myös kaikkien himoamalla lohikäärmekristallilla on tärkeä osa tarinassa. Kertomus on enimmäksen Kitiaran ja Lauranan kamppailua päämääriensä eteen, mutta oman mausteensa ... (lisää)
Paikalla 1 jäsen ja 53 vierailijaa
LordStenhammar
Uusin jäsen: Pirkko Ylilehto
Jäseniä yhteensä: 9737