Tiera (Sammon vartijat, #2)
Keskiarvo 3.58
3.58 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (76)
Kirjahyllytilastot

Tiera

Timo Parvela
Julkaistu: syyskuu 16, 2008 (Tammi)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Avainsanat: suomalainen kansanperinne

Sidottu.

Sammon vartijat jatkavat taisteluaan!

Tiera on kiihkeästi odotettu jatko-osa Tuliterälle, Sammon vartijat -sarjan ensimmäiselle kirjalle, joka sai vuoden 2007 Topelius-palkinnnon.

Hävittyään ensimmäisen taistelunsa repaleinen Sammon vartijoiden joukko matkaa pohjoiseen. Toinen Väinämöisen kätkemistä Sammon sirpaleista on yhä kateissa ja kilpajuoksu sen löytämiseksi on käynnissä. Panokset ovat kovat: löytäjä saa hallita maailmaa. Matka on vaarallinen, sillä Louhen kätyrit vaanivat saattuetta, joka kuitenkin saa yllättävän vahvistuksen: Tieran, uskollisen ja taitavan soturin.

Tilannetta ei helpota sekään, että Ilmarin paras ystävä Ahti on yhä Loviattaren vankina Tuonelassa. Hänen pelastamisekseen ystävysten Annin, Ainon, Jokkerin, Ilmarin ja Saanan on kohdattava tietäjistä suurin, pelottava Antero Vipunen...

(muokattu 22.03.2017)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Sammon ryöstö (Nicholas North, #2)Pohjolan porteilla (Louhi-sarja, #3)Tuonella kulkijat (Louhi-sarja, #2)Louhi (Sammon vartijat, #3)Veden vallassa (Väkiveriset, #3)

Kirja-arvioita (2)

Truuners95 avatar
Kirjoittanut ()
5.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Pimeyden peto avatar
Kirjoittanut ()
4.0
Hyvää nopeaa luettavaa nuortenkirjoista pitäville, toinen osa ja jatkuu aika suoraan ekasta ja kolmanteen. ei sovi siis yksin vaan koko sarja luettava
Paikalla 2 jäsentä ja 41 vierailijaa
Shadow, punnort
Uusin jäsen: Marja Siltanen-Vatanen
Jäseniä yhteensä: 8697