Viimeinen taistelu (Taynikma, #5)
Keskiarvo 3.85
3.85 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (10)
Kirjahyllytilastot

Viimeinen taistelu

Jan Kjær, Merlin P. Mann
Julkaistu: toukokuu 17, 2008 (Sanoma Magazines Finland)
Alkuperäinen nimi: Lysets fæstning & Den sidste kamp
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, lapset

Alkuteokset ilmestyneet 2007. Suomentanut Jaana Palanterä. Sidottu. Nuortenfantasia.

14-vuotiaan Koton pitkä matka kotikylästä on vienyt hänet suuriin vaaroihin. Hän on löytänyt itsestään voimia, joita ei tietänyt olevan olemassakaan. Nyt seikkailun loppu alkaa häämöttää. Koto ja ystävät ovat hajallaan pelottavassa Varjojen metsässä. Heistä Sarina saavuttaa ensimmäisenä Ruhtinattaren linnoituksen. Onnistuuko Ruhtinatar suostuttelemaan hänet puolelleen muita vastaan? Pelastaako Koto vanhempansa? Onko Koto viimeinen Taytaani? Lue kihelmöivät loppuratkaisut itse!

Kirja yhdistelee kiehtovasti mangaa ja fantasiaa.

muokattu 04.01.2013

Muita kirjoja joista saatat pitää

Ripaus taikaa (Lumoleipomo, #2)Ada Gootti ja synkeä sinfonia (Ada Gootti, #4)Tuulien taikuri (Maan, veden ja tulen väki, #4)Kaamea luokkaretki (Lohikäärmeakatemia, #3)Lohikäärmerouvan kosto (Lohikäärmeakatemia, #2)

Kirja-arvioita (1)

Illusion avatar
Kirjoittanut
4.0
Sarjalle ihan omanarvoisensa lopetus. Artan, olet ihan paras, kun keksit, mitä tehdä tukalassa tilanteessa! Arvostellaanpa taas kirja kerrallaan: Lysets Fæstning (Valon linnoitus) oli kyllä kieltämättä vähän tylsä, ihan hyvä omalla tavallaan, mutta itse tykkään kyllä enemmän, kun tarina on kerrottu poikien näkökulmasta. Jotenkin, kun Sarina oli yksin ja Koto, Monto ja Artan jossain teillä tietymättömillä, ei oikein sytyttänyt. Den sidste kamp (Viimeinen taistelu) ... (lisää)
Paikalla 1 jäsen ja 46 vierailijaa
haplotus
Uusin jäsen: Maria Tiktok
Jäseniä yhteensä: 9582