Cathyn avain (Cathy, #2)
Keskiarvo 3.18
3.18 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (36)
Kirjahyllytilastot

Cathyn avain

Sean Stewart, Jordan Weisman
Julkaistu: maaliskuu 27, 2009 (Karisto)
Alkuperäinen nimi: Cathy's Key
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret, seikkailu

Alkuteos ilmestynyt 2008. Kuvitus: Cathy Brigg. Suomentanut J. Pekka Mäkelä.  Julkaisu irtokansissa, joihin kiinnitetyssä muovitaskussa erilaista oheismateriaalia. 

Ainutlaatuisen interaktiivisen seikkailun toinen osa

Puoli vuotta siitä, kun Cathy sai selville, että hänen poikaystävänsä on kuolematon. Kolme päivää siitä, kun joku varasti hänen elämänsä. Viimeinen mahdollisuus saada kaikki takaisin…

Maailmalla huikeita myyntilukuja niittänyt Cathyn tarina jatkuu. Siltä varalta, että jotain kamalaa tapahtuu, 17-vuotias Cathy on jättänyt jälleen jälkeensä päiväkirjansa. Päiväkirjan sivutaskuun Cathy on kerännyt kuitteja, kirjeitä, matkalippuja ja muuta todistusaineistoa, joista lukija löytää tarinaan lisävihjeitä. Selkoa salaisuuksiin saa myös Cathyn sivuille piirtämistä kuvista ja seuraamalla vinkattuja nettiosoitteita ja puhelinnumeroita.

Cathyn tarina on palkitun fantasiakirjailijan ja palkitun pelisuunnittelijan yhteistyön tulosta.

Ennennäkemätön fantasiadekkari uudistaa tarinankerronnan tapoja.

muokattu 04.01.2015

Muita kirjoja joista saatat pitää

Tyrannin hauta (Apollon, #4)Fimbul-talvi (Matka Asgårdiin, #1)Reckless: Veljeni peloton (Reckless, #2)Painajaisakatemia 3: Hornan hirviöt (Painajaisakatemia, #3)Vaiennut oraakkeli (Apollon, #1)

Kirja-arvioita (1)

MoonLightAngel avatar
Kirjoittanut
5.0
Kirjoitin kommentin aikaisemmastakin kirjasta, mutta kirjoitan silti myös tähän: Kirja on yhtä hyvä kuin aikaisempakin,mahtava lopetus ja yksi suosikkikirjoistani. En kyllä tiedä minkä ikäistä porukkaa täällä käy oikein kun osa suosikkikirjoistani on huonoimpien top-listalla?!Mutta jos joku välittää...:Lukekaa tämä kirja!
Paikalla 2 jäsentä ja 45 vierailijaa
NoctilucA, LordStenhammar
Uusin jäsen: Ruska
Jäseniä yhteensä: 9376