Kuoleman enkeli (Eve Dallas, #6)
Keskiarvo 3.88
3.88 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (30)
Kirjahyllytilastot

Kuoleman enkeli

J. D. Robb
Julkaistu: joulukuu 2008 (Gummerus)
Alkuperäinen nimi: Vengeance in Death
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, romantiikka, jännitys
Osallistu keskusteluun (viestejä 2 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 1997. Suomentanut Satu Leveelahti. Kannen suunnittelu: Laura Noponen. Kannen kuva: Plugi.fi. Kansipaperissa kirjoittajanimenä: Nora Roberts alias J. D. Robb. Sidottu, kansipaperi.

SILMÄ SILMÄSTÄ

Eve Dallas on lähdössä töistä, kun tuntematon soittaja kertoo tehneensä kostomurhan. Jos Eve ratkaisee tappajan esittämän arvoituksen, hän pääsee uhrin jäljille heti. Kammottavasti kidutettu ruumis löytyy yhdestä New Yorkin ylellisimmistä taloista.

Kun seuraava puhelu tulee, Eve osaa jo odottaa pahinta. Uhri on vielä elossa, mutta arvoitus ei tahdo aueta. Neitsyt Marian patsas todistaa hurmeista näkymää.

Kuka on tämä mielipuoli, joka pitää Eveä pilkkanaan? Murhaaja sanoo suorittavansa pyhää tehtävää, mutta toimii kuin hullu kirurgi. Äkkiä Eve oivaltaa, että tähtäimessä on Roarke, joka on leikkinyt järjestyksenvalvojaa hämärässä nuoruudessaan.

Nyt on kiire lähteä Irlantiin lukemaan vanhoja syntejä ennen kuin veitsi välähtää.

muokattu 28.09.2011

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kuoleman ikuistama (Eve Dallas, #3)Kuoleman hurmio (Eve Dallas, #4)Kuoleman salaliitto (Eve Dallas, #8)Alaston kuolema (Eve Dallas, #1)Maineikas kuollessaan (Eve Dallas, #2)

Kirja-arvioita (1)

Keskiyön kyyhkynen avatar
Kirjoittanut
4.0
Ensimmäinen ajatukseni Kuoleman enkelistä oli seuraavanlainen. Taas uskontoaiheinen kirja? Eikö kyseinen laji käsitelty jo edellisessä osassan? No, vaikka tämä oli pettymys, se väistyi pian. Arvaatteko syyn? No tietystikin kyse on Roarkesta! Nora Roberts toi Kuoleman enkelissä Roarkesta uusia ja salaperäisiä puolia esiin. Tätä kirjaa aloin pitämään Roarken omana, sillä tarina pohjautui hänen menneisyyteensä ja nykyhetkeensä. Eve oli tottakai räikeä itsensä, mutta ... (lisää)
Paikalla 1 jäsen ja 29 vierailijaa
Thialfi
Uusin jäsen: Heli Lepistö
Jäseniä yhteensä: 9571