FatalNinja – Soturioppilas (FatalNinja, #1)
Keskiarvo 3.44
3.44 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (17)
Kirjahyllytilastot

FatalNinja – Soturioppilas

Aleksi Delikouras, Kristina Delikouras
Julkaistu: tammikuu 24, 2009 (WSOY)
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: historia, nuoret, seikkailu
Avainsanat: kotimainen

Sidottu.

”Mihinkään ei ole ennalta kirjattu, että tulemme epäonnistumaan, äläkä sinäkään kiirehdi niin päättämään. Keskity vain siihen mitä olet nyt tekemässä, äläkä anna pelolle sijaa.”

Nuori soturioppilas Hinetoshi vaeltelee Japanin syrjäseuduilla mausteita myyvän mestarinsa Nagerun kanssa. Kun heidän korviinsa kantautuu huhu, että keisarin poika on sairastunut parantumattomaan kulkutautiin, Nageru päättää kehitellä vitsaukseen lääkkeen ja viedä sen tulevalle hallitsijalle. Hinetoshi sijoitetaan siksi aikaa Suuren rukouksen temppelin maineikkaaseen taistelukouluun. Siellä hän kohtaa itsensä kaltaisia nuoria; soturioppilaita, jotka haluavat tulla voittamattomiksi taistelijoiksi.

Pian Hinetoshi joutuu keskelle temppeliä piinaavia ristiriitoja ja valtataistelua, jonka panoksena ovat temppelin tulevaisuus, koko keisarikunnan olemassaolo ja maailmankaikkeuden tasapaino – eikä vähiten Hinetoshin oma henkiriepu.

FatalNinjan maaginen maailma on kiehtova sekoitus feodaaliajan Japania, itämaisia taistelutaitoja sekä aasialaista filosofiaa.

muokattu 29.09.2015

Muita kirjoja joista saatat pitää

Benjamin Hawk: Merirosvon oppipoika (Benjamin Hawk, #1)Pyövelin vallankumous (W.A.R.P., #2)Gladiaattori: Taistelu vapaudesta (Gladiaattori, #1)FatalNinja – Varjosoturi (FatalNinja, #2)Benjamin Hawk ja kultainen sapeli (Benjamin Hawk, #5)

Kirja-arvioita (2)

Truuners95 avatar
Kirjoittanut
3.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Mirja Fell avatar
Kirjoittanut
4.0
Kirja tuli luettua, koska ei ollut tietokonetta eikä mitään muutakaan muuta siinä käden ulottuvilla, kun tädillä olin taannoin käymässä. Kirja tuli valittua, koska siinä oli tapahtumapaikkana kiehtova Japani sekä taistelutaidoista puhetta. Enkä pettynyt - hyvällä kielellä työstetyssä tarinassa samaistuu Hinetoshiin, joka on ainoa sukunsa elossa oleva jäsen, orpo, jonka mestari Nageru otti huostaansa. Hinetoshi ei milloinkaan saisi näyttää vaaleita hiuksiaan; vaaleat ... (lisää)
Paikalla 1 jäsen ja 41 vierailijaa
Jossu89
Uusin jäsen: Heini N.
Jäseniä yhteensä: 9572