Viesti (Animorphs, #4)
Keskiarvo 3.16
3.16 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (111)
Kirjahyllytilastot

Viesti

K. A. Applegate
Julkaistu: 2000 (Tammi)
Alkuperäinen nimi: The Message
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 1996. Suomentanut Kaisa Kattelus. Päällyksen kuva: David Mattingly. Nidottu.

Cassie on nähnyt merkillisiä unia. Niissä jokin tuntuu kutsuvan häntä valtameren syvyyksistä. Pian käy ilmi, että samanlaiset unet piinaavat myös Tobiasta. Ja sitten merenrannasta löytyy kumma kapine. Mitä pinnan alla lymyilee? Uskaltaako Cassie luottaa vaistoonsa ja lähteä ystäviensä kanssa ottamaan selvää? Kaiken kukkuraksi julma Visser Kolme tuntuu olevan samoilla jäljillä. Kun animorfit päättävät lähteä seikkailuun, he tarvitsevat apua eläintarhan delfiineiltä.

muokattu 06.12.2011

Muita kirjoja joista saatat pitää

Konejumalat (Routasisarukset, #3)The Ghost Network: Käynnistä (The Ghost Network, #2)Hiekkasotilaat (Routasisarukset, #2)Routasisarukset (Routasisarukset, #1)Outolintu (Outolintu-trilogia, #1)

Kirja-arvioita (1)

tintti89 avatar
Kirjoittanut
4.0
Oli mukavaa lukea välillä vesielementistä tässä sarjassa. Juoni oli taattua Applegaten laatua ja kulki sujuvasti eteenpäin. Henkilöt pysyivät omina, persoonallisina itseinään ja Ax vaikuttaa henkilöltä, jonka tekemisiä saa nauraa tulevissa kirjoissa. Miinusta jälleen kaiken vanhan uudelleen esittelystä sekä myös hieman epäaidosta valaan käyttäytymisestä.
Paikalla 2 jäsentä ja 43 vierailijaa
Lyyskis, Fievre
Uusin jäsen: Topi Kopakkala
Jäseniä yhteensä: 9455