Pimeyden ennustukset (Darren Shanin tarina, #7)
Keskiarvo 3.82
3.82 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (106)
Kirjahyllytilastot

Pimeyden ennustukset

Darren Shan
Julkaistu: helmikuu 18, 2009 (Tammi)
Alkuperäinen nimi: Hunters of the Dusk
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu, nuoret
Avainsanat: vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2002. Suomentanut Kaijamari Sivill. Sidottu.

LUE JA PELKÄÄ!

Karmean jännittävän nuorten sarjan seitsemäs osa!

Ennustuksen mukaan vampyyriheimoa odottaa tuho suuressa taistelussa Vampaneesimestaria vastaan. Ennustuksen toteutumisen voivat estää vain kolme valittua jahtaajaa, joiden on lähdettävä Vampyyrivuoresta etsimään Vampaneesimestaria – ja surmattava hänet!

K-H Talon määrääminä jahtaajina matkaan lähtevät vampyyriprinssi Darren ja hänen neuvonantajansa Larten Crepsley. Arvoituksellinen kolmas jahtaaja liittyy joukkoon matkan varrella, ja yhdessä uskollisen Harkat Muldsin kanssa kolmikko yrittää hakea apua etsintäänsä salaperäiseltä Evannalta.

Jäljittäessään vampyyrien verivihollista ympäri maailmaa he törmäävät vampaneesien apulaisiin, vampetteihin, ja vierailevat myös vanhojen ystäviensä luona Friikkisirkuksessa. Mutta lopullinen taistelu on vielä käymättä ja sen tulokset ratkaisevat niin Darrenin kuin muidenkin vampyyrien kohtalon.

muokattu 13.12.2014

Muita kirjoja joista saatat pitää

Vampyyrin oppipoika (Darren Shanin tarina (sarjakuva), #2)Taistelu aamunkoitteessa (Darren Shanin tarina, #9)Friikkisirkus (Darren Shanin tarina (sarjakuva), #1)Sielujen järvi (Darren Shanin tarina, #10)Varjojen vangit (Darren Shanin tarina, #11)

Kirja-arvioita (2)

Lonely Reader avatar
Kirjoittanut
5.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Pennywere avatar
Kirjoittanut
3.0
Oli mukava lukee pitkästä aikaa Darrenin seikkailuista. Seiskaosassa on koko kirjan ajan astetta ikävämpi tunnelma Vampaneesimestarin ja sotien takia. Alussa keskityttiin Vampyyrivuoreen, K-H Talon vierailun jälkeen siirryttiin ihmisten ilmoille, jokseenkin myös erämaailmaan ja mukaan tuli pari uutta hahmoa. Oli mielenkiintoista seurata uuden tulokkaan vaikutusta tuttuun kolmikkoon, sillä kolmas jahtaaja on vampyyri hänkin mutta hivenen erilainen kuis muut. Tunnelma on kuin ennen ... (lisää)
Paikalla 3 jäsentä ja 44 vierailijaa
Pisania, Jukuke, Kiiuski
Uusin jäsen: Toni Vilkkinen
Jäseniä yhteensä: 9368