Keskiyö (Katrionan tarina, #3)7.88

Alkuteos ilmestynyt 2000. Suomentanut Annika Eräpuro. Sidottu.

Lumoava seikkailu keskiaikaisessa maailmassa huipentuu jännittävästi.

Tuittupäinen Katriona on taistellut tiensä köyhästä maalaistytöstä arvostetun bredinariakatemian oppilaaksi. Viimein hän saa oman hornanhevosen kesytettäväkseen ja alkaa hoitaa viestinviejän tehtäviä.

Kun hänen ystävänsä ja esikuvansa bredinari Simon lavastetaan syylliseksi maanpetokseen, vain Kat voi auttaa. Mutta onko tehtävä nuorelle tytölle liian vaativa?

Tanskalainen Lene Kaaberbøl tunnetaan Näkijä-menestyssarjan tekijänä. Katrionan tarinan aiemmat osat Hopeahevonen ja Kärppä ovat lumonneet niin hevoshullut kuin fantasiafanit.

Arvona kirjalle


Julkaistu: huhtikuu 22, 2009
Kustantaja: Otava
Tyylit: fantasia, nuoret
Alkuperäinen nimi: Isfuglen
Käännetty englanniksi: Midnight
Arvosanalla: 7.88/10
Arvosanoja: 111
Tietoja päivitetty 05.06.2017

Kirja-arvioita

Xariel (8/10) toukokuu 6, 2009
Tämän olisi ehkä pitänyt vielä jatkua. Tai siis, en olisi ajatellutkaan tätä päätösosaksi, ellen olisi lukenut niin muualta. Jotenkin tarinan langat kiskaistiin äkkinäisesti yhteen kuten se, miten tarina Simonin osalta loppui... ... lue lisää
Ventovir (5/10) syyskuu 13, 2015
Luin kaikki kolme osaa, ja jotenkin odotin että yhteenveto olisi tehty paremmin. Kirja lopppuin kuin seinään. Odotin että päähenkilö olisi valmistunut akatemiasta ja mennyt haistattamaan takaisin häntä kiusanneille tytöille ... lue lisää