Keskiyö (Katrionan tarina, #3)
Keskiarvo 3.94
3.94 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (111)
Kirjahyllytilastot

Keskiyö

Lene Kaaberbøl
Julkaistu: huhtikuu 22, 2009 (Otava)
Alkuperäinen nimi: Isfuglen
Käännetty englanniksi: Midnight
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2000. Suomentanut Annika Eräpuro. Sidottu.

Lumoava seikkailu keskiaikaisessa maailmassa huipentuu jännittävästi.

Tuittupäinen Katriona on taistellut tiensä köyhästä maalaistytöstä arvostetun bredinariakatemian oppilaaksi. Viimein hän saa oman hornanhevosen kesytettäväkseen ja alkaa hoitaa viestinviejän tehtäviä.

Kun hänen ystävänsä ja esikuvansa bredinari Simon lavastetaan syylliseksi maanpetokseen, vain Kat voi auttaa. Mutta onko tehtävä nuorelle tytölle liian vaativa?

Tanskalainen Lene Kaaberbøl tunnetaan Näkijä-menestyssarjan tekijänä. Katrionan tarinan aiemmat osat Hopeahevonen ja Kärppä ovat lumonneet niin hevoshullut kuin fantasiafanit.

muokattu 05.06.2017

Muita kirjoja joista saatat pitää

Lasikaupunki (Varjojen kaupungit, #3)Pimennys (Soturikissat: Kolmikon mahti, #4)Rubiininpuna (Rakkaus ei katso aikaa, #1)Elävät taulutKertomattomia tarinoita (Soturikissat-novellit, #1)

Kirja-arvioita (2)

Xariel avatar
Kirjoittanut
4.0
Tämän olisi ehkä pitänyt vielä jatkua. Tai siis, en olisi ajatellutkaan tätä päätösosaksi, ellen olisi lukenut niin muualta. Jotenkin tarinan langat kiskaistiin äkkinäisesti yhteen kuten se, miten tarina Simonin osalta loppui... pah. Toinen pahasti kesken jäänyt "lanka" on Katin ja erään perheen pojan välit. ;) Se nyt oli suurin syy, kun sitä juonta kuitenkin mielenkiinnolla seurasin ja olisin olettanut suuremmassa osassa olevan, mutta tuntui että viimeisillä ... (lisää)
Ventovir avatar
Kirjoittanut
2.5
Luin kaikki kolme osaa, ja jotenkin odotin että yhteenveto olisi tehty paremmin. Kirja lopppuin kuin seinään. Odotin että päähenkilö olisi valmistunut akatemiasta ja mennyt haistattamaan takaisin häntä kiusanneille tytöille värjäämössä tms. näyttänyt pärjäävänsä maailmassa hyvin kaikesta huolimatta. Odotin myös enemmän tekstiä Katrionan ja hevosen suhteesta kerta se tuntui olevan suuressa asemassa kirjassa. Olisin myös odottanut että hevosilla olisi ollut ... (lisää)
Paikalla 45 vierailijaa
Uusin jäsen: Matilda Wilkus
Jäseniä yhteensä: 9724