Väijytys (Animorphs, #5)
Keskiarvo 2.98
2.98 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (104)
Kirjahyllytilastot

Väijytys

K. A. Applegate
Julkaistu: 2000 (Tammi)
Alkuperäinen nimi: The Predator
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 1996. Suomentanut Kaisa Kattelus. Nidottu.

Marco ei haluaisi olla animorfi. Hänen mielestään jokaisen tulisi huolehtia omista asioistaan eikä vaarantaa henkeään yeerkien vastaisessa taistelussa. Marcolla on haluttomuuteen omat syynsä: Äidin kuoleman jälkeen hän on elänyt kahdestaan isänsä kanssa. Jos hänelle käy huonosti, isä jää yksin.

Muita animorfeja askarruttaa maapallolle joutuneen Ax-andaliitin kohtalo. He aikovat varastaa yeerk-aluksen, jotta Ax pääsisi takaisin kotiplaneetalleen. Marco päättää, että tämä on hänen viimeinen tehtävänsä animorfina. Sen jälkeen hän palaa entiseen elämäänsä. Seikkailun tiimellyksessä häntä odottaa kuitenkin yllätys, joka saa hänet muuttamaan mielensä…

muokattu 13.01.2009

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kohtalot (Viillot, #2)Kuka on Jenna Fox?Delirium: Rakkaus on harhaa (Delirium-trilogia, #1)5. aalto (5. aalto, #1)Nälkäpeli: Vihan liekit (Nälkäpeli, #2)

Kirja-arvioita (1)

tintti89 avatar
Kirjoittanut
4.0
Kirja jatkaa hyvää Animorphs-sarjaa. Juoni oli ennalta-arvaamaton ja kerronta oli hyvää. Marco kertojana toi tähän kirjaan enemmän huumoria kuin edellisissä osissa. Loppuratkaisu oli yllättävä. Olisin toivonut enemmän Axia mukaan tähän kirjaan. Miinusta jälleen kaiken uudelleen esittelystä.
Paikalla 5 jäsentä ja 50 vierailijaa
LordStenhammar, Valerie, Fievre, wadjet, Adolfina Romanov
Uusin jäsen: Topi Kopakkala
Jäseniä yhteensä: 9455