Yllätysvieras
Keskiarvo 3.67
3.67 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (41)
Kirjahyllytilastot

Yllätysvieras

Cecelia Ahern
Julkaistu: helmikuu 2007 (Gummerus)
Alkuperäinen nimi: If You Could See Me Now
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, romantiikka

Alkuteos ilmestynyt 2005. Suomentanut Terhi Leskinen. Sidottu.

Sisustussuunnittelija Elizabeth Egan tähtää täydellisyyteen niin huonekaluvalinnoissa kuin elämässäkin. Tiukka itsekontrolli pitää etäällä ikävät lapsuudenmuistot ja turhan tunteilun. Supersiivoa elämää kuitenkin sotkee hulttiosisko Saoirse, joka on lykännyt yhdeksänvuotiaan Luke-poikansa Elizabethin huomaan.

Eräänä päivänä Elizabethin ja Luken kotiin tupsahtaa Ivan-niminen mies. Ei aikaakaan kun lapsenomaisen huoleton Ivan on ystävystynyt Luken kanssa ja saanut Elizabethin löytämään elämästä aivan uusia ulottuvuuksia, kuten ilon, naurun ja hauskanpidon.

Mutta kuka tai mikä tyhjästä ilmestynyt Ivan on lopulta miehiään? Uskaltaako Elizabeth avata sydämensä tälle kummallisen rakastettavalle muukalaiselle?

Yllätysvieras on lämmin, oivaltava ja hykerryttävä tarina ystävyydestä, luottamuksesta ja ihmisten kyvystä muuttua.

muokattu 17.01.2009

Muita kirjoja joista saatat pitää

Vaihdokas (The Body Jumper, #1)Tulen tyttäriäSmaragdinvihreä (Rakkaus ei katso aikaa, #3)Luiden kaiku (Matkantekijä, #7)Salatun voiman kaupunki (Mystic City, #1)

Kirja-arvioita (3)

Katjuska avatar
Kirjoittanut
4.5
MAHTAVA. Kannen perusteella ajattelin kirjan olevan laimea verrattuna muihin Ahernin teoksiin. Toisin kävi. Juoni vei heti mukanaan ja 100 sivun jälkeen kirjaa oli vaikea laskea käsistään. Oli surullista lukea Elizabethin lapsuusmuistoja, mutta niiden lukeminen auttoi minua ymmärtämään Elizabethin luonnetta ja pakkomiellettä täydellisyyteen. Tarina oli oikein kaunis ja koskettava, ja se kertoi myös ihmisten kyvystä ... (lisää)
skye avatar
Kirjoittanut
5.0
todella kaunis kertomus ystävyydestä ja elämästä:) Ahern kyllä osaa kirjoittaa !
emmu avatar
Kirjoittanut
3.0
Ei kirja nyt varsinaisesti mikään mahtava lukukokemus ollut, mutta ihan hyvä se kumminkin oli. Kirja oli omalla tavallaan myös hieman jännittävä, vaikkei se lähelläkään kauhuromaania ollut. Tarina oli välillä vähän tylsä, eikä tylsästä kohdista menannut millään päästä eteenpäin. Elizabethin muutosta oli kiva seurata. Suosittelen kirjaa ihmisille jotka eivät halua kirjalta pelkkää fantasiaa.
Paikalla 1 jäsen ja 41 vierailijaa
Temutzin94
Uusin jäsen: Inga Honkamäki
Jäseniä yhteensä: 9748