Varjojen lapset

Maria Gripe
Julkaistu: 1988 (Tammi)
Alkuperäinen nimi: Skuggornas barn
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 1986. Suomentanut Eila Kivikk'aho. Sidottu.

Vasta kun Berta nousi vaunuista ja näki linnan kohoavan edessään synkkänä ja mahtavana, hän tajusi täydellä todella, mitä päätös palata Rosengåvaan merkitsi. Yritettyään seitsemän kuukautta palata arkielämään kodin turvallisessa piirissä hän oli jälleen heittäytymässä siihen epätodelliseen, ristiriitojen ja arvoitusten täyttämään maailmaan, joka Rosengåvassa odotti. Sydän jyskyttäen hän nousi porras portaalta kohti linnan ovea...

"Varjo"-sarjansa kolmannessa osassa Maria Gripe jatkaa kiehtovaa kertomustaan Bertasta ja Carolinista, kahdesta nuoresta tytöstä jotka kokevat outoja seikkailuja Rosengåvan linnan taikapiirissä. Linnan ruusutarhojen ja suihkukaivojen, salakäytävien ja lukittujen huoneiden vaiheilla väreilee pakahduttava tunnelma: monen ihmisen elämää kahlitsevat synkät salaisuudet odottavat ratkaisuaan, kaksoisroolit paljastumistaan.

(muokattu 17.09.2015)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Painajaisakatemia 2: Hirviöiden kosto (Painajaisakatemia, #2)Paholaisten valtakunta (Savuvarkaat, #2)Ansa (Mahtavat 12, #2)Jäljitetty (Susiraja, #3)Tulen perillinen (Throne of Glass, #3)
Paikalla 40 vierailijaa
Uusin jäsen: Lena Malena
Jäseniä yhteensä: 8841