Varjojen lapset (Varjo, #3)
Keskiarvo 4.33
4.33 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (12)
Kirjahyllytilastot

Varjojen lapset

Maria Gripe
Julkaistu: 1988 (Tammi)
Alkuperäinen nimi: Skuggornas barn
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 1986. Suomentanut Eila Kivikk'aho. Sidottu.

Vasta kun Berta nousi vaunuista ja näki linnan kohoavan edessään synkkänä ja mahtavana, hän tajusi täydellä todella, mitä päätös palata Rosengåvaan merkitsi. Yritettyään seitsemän kuukautta palata arkielämään kodin turvallisessa piirissä hän oli jälleen heittäytymässä siihen epätodelliseen, ristiriitojen ja arvoitusten täyttämään maailmaan, joka Rosengåvassa odotti. Sydän jyskyttäen hän nousi porras portaalta kohti linnan ovea...

"Varjo"-sarjansa kolmannessa osassa Maria Gripe jatkaa kiehtovaa kertomustaan Bertasta ja Carolinista, kahdesta nuoresta tytöstä jotka kokevat outoja seikkailuja Rosengåvan linnan taikapiirissä. Linnan ruusutarhojen ja suihkukaivojen, salakäytävien ja lukittujen huoneiden vaiheilla väreilee pakahduttava tunnelma: monen ihmisen elämää kahlitsevat synkät salaisuudet odottavat ratkaisuaan, kaksoisroolit paljastumistaan.

muokattu 17.09.2015

Muita kirjoja joista saatat pitää

Vain puoliksi kuningas (Särkynyt meri, #1)Neljäs oppilas (Soturikissat: Tähtien enne, #1)Tuli (Engelsfors-trilogia, #2)Ikimaa: Soturin tie (Ikimaa, #1)Valenda (Caraval, #2)
Paikalla 41 vierailijaa
Uusin jäsen: Sari Kalliokangas
Jäseniä yhteensä: 9373