Sieppaus (Animorphs, #6)
Keskiarvo 2.97
2.97 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (106)
Kirjahyllytilastot

Sieppaus

K. A. Applegate
Julkaistu: 2000 (Tammi)
Alkuperäinen nimi: The Capture
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 1997. Suomentanut Kaisa Kattelus. Nidottu.

Jaken Tom-veli on ohjastaja, yeerkien alistama ihminen. Vakoilemalla hänen puuhiaan Jake saa vihiä yeerkien uudesta keksinnöstä: he aikovat perustaa sairaalan, jossa potilaista tehdään ohjastajia. Pian animorfit saavat selville, että suunnitelma on pelottavampi kuin he aavistivatkaan – nyt yeerkit ovat keksineet keinon ottaa maapallo valtaansa lopullisesti.

Animorfien on pakko puuttua peliin, vaikka heidän sen vuoksi pitää muuttua kärpäsiksi. Kärpäsenä lentely on kuitenkin vasta alkua, sillä seikkailu osoittautuu vaarallisemmaksi kuin yksikään aikaisempi. Ainimorfit eivät osaa odottaa, että vihollinen voi luikerrella myös heidän omaan joukkoonsa. Mitä tapahtuu, kun yksi heistä on ohjastaja?

muokattu 13.01.2009

Muita kirjoja joista saatat pitää

Viallinen (Viallinen, #1)Tuhat kerrosta: Huipulla (Tuhat kerrosta, #2)Taivaan avain (Endgame–trilogia, #2)Rajalla (Tarkoitettu-trilogia, #2)Viillot (Viillot, #1)

Kirja-arvioita (1)

tintti89 avatar
Kirjoittanut
4.0
Kirja oli tällä kertaa hieman erilainen kuin sarjan edelliset osat. Tässä osassa ei niinkään keskitytty suoraan yeerkejä vastaan taistelemiseen, vaan yritettiin pelastaa oma jäsen. Kerronta oli tyypillistä hyvää Applegaten kerrontaa. Vieläkin ärsyttää kaiken uudelleen esitteleminen, mutta siihen alkaa jo turtua.
Paikalla 2 jäsentä ja 56 vierailijaa
Adolfina Romanov, wadjet
Uusin jäsen: Topi Kopakkala
Jäseniä yhteensä: 9455