Neil Gaimanin Neverwhere
Keskiarvo 3.63
3.63 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (64)
Kirjahyllytilastot

Neil Gaimanin Neverwhere

Neil Gaiman, Mike Carey, Glenn Fabry
Julkaistu: 2007 (Egmont)
Alkuperäinen nimi: Neil Gaiman's Neverwhere
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, sarjakuva

Alkuteos ilmestynyt 2005–2006. Teksti: Mike Carey. Kuvitus: Glenn Fabry. Suomennos: Petri Silas. Sidottu.

Bestseller kirjailija NEIL GAIMANin eeppinen fantasiatarina NEVERWHERE nyt hienona sarjakuvakirjana! Richard Mayhew on tuikitavallinen lontoolainen, jolla on hyvä työpaikka ja kaunis tyttöystävä. Kun hän eräänä iltana pelastaa Door-nimisen tytön hengen, Richardin maailma romahtaa... ja hänen ainut mahdollisuutensa pelastautua on syöksyä suin päin Lontoon alla kuhisevaan varjomaailmaan!

Gaimanin tapa kutoa arkinen ja fantastinen saumattomaksi kokonaisuudeksi on tehnyt hänestä yhden aikamme suosituimmista tarinanikkareista. Mike Careyn ja Glenn Fabryn sarjakuvana toteuttama NEVERWHERE on maaginen lukukokemus, joka vetoaa kaikkiin SANDMANin ja synkän fantasian ystäviin!

muokattu 25.10.2018

Muita kirjoja joista saatat pitää

Santala: Perkele osa IIMuumit: Sarjakuvaklassikot V (Muumit: Sarjakuvaklassikot, #5)PerkerosSandman: Persoonapeli (Sandman deluxe, #5)Muumit: Sarjakuvaklassikot VIII (Muumit: Sarjakuvaklassikot, #8)

Kirja-arvioita (2)

Midori avatar
Kirjoittanut
5.0
Voisi sanoa, että löysin tämän kirjan aivan sattumalta. Se kiinnitti huomioni kirjastossa kiehtovalla kannellaan, kun ystäväni pyöritteli teosta käsissään. Tarina alkoi hieman karkeasti, mutta alkoi pian sujua. Oikeastaan se parani sivu sivulta. Neil Gaiman oli minulle tähän asti varsin tuntematon tapaus, mutta en ollut edes tämän sarjakuvakirjan puolivälissä, kun päätin, että tulisin lukemaan, myös teoksen, johon sarjakuva pohjautuu. Kirjan päähahmot erottautuivat ... (lisää)
Thialfi avatar
Kirjoittanut
2.0
Albumi tarjoaa hyvin piirrettyä viihdettä, johon kannattaa kyllä tutustua. Itsenäisenä teoksena sarjakuva jää kuitenkin melko latteaksi. Riippuvaisuus alkuteoksesta on liian suurta ja sarjakuvalehdessä ilmestyminen on rajoittanut ilmaisua jonkin verran.
Paikalla 33 vierailijaa
Uusin jäsen: Virpi Larmila
Jäseniä yhteensä: 9384