Neil Gaimanin Neverwhere

Neil Gaiman, Mike Carey, Glenn Fabry
fantasia, sarjakuva
Neil Gaimanin Neverwhere - Neil Gaiman, Mike Carey, Glenn Fabry7.26

Alkuteos ilmestynyt 2005–2006. Teksti: Mike Carey. Kuvitus: Glenn Fabry. Suomennos: Petri Silas. Sidottu.

Bestseller kirjailija NEIL GAIMANin eeppinen fantasiatarina NEVERWHERE nyt hienona sarjakuvakirjana! Richard Mayhew on tuikitavallinen lontoolainen, jolla on hyvä työpaikka ja kaunis tyttöystävä. Kun hän eräänä iltana pelastaa Door-nimisen tytön hengen, Richardin maailma romahtaa... ja hänen ainut mahdollisuutensa pelastautua on syöksyä suin päin Lontoon alla kuhisevaan varjomaailmaan!

Gaimanin tapa kutoa arkinen ja fantastinen saumattomaksi kokonaisuudeksi on tehnyt hänestä yhden aikamme suosituimmista tarinanikkareista. Mike Careyn ja Glenn Fabryn sarjakuvana toteuttama NEVERWHERE on maaginen lukukokemus, joka vetoaa kaikkiin SANDMANin ja synkän fantasian ystäviin!

Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat

Julkaistu: 2007
Kustantaja: Egmont
Tyylit: fantasia, sarjakuva
Alkuperäinen nimi: Neil Gaiman's Neverwhere
Arvosanalla: 7.26/10
Arvosanoja: 64
Muokattu: lokakuu 25, 2018

Kirja-arvioita

4/10 |
marraskuu 08, 2009
Albumi tarjoaa hyvin piirrettyä viihdettä, johon kannattaa kyllä tutustua. Itsenäisenä teoksena sarjakuva jää kuitenkin melko latteaksi. Riippuvaisuus alkuteoksesta on liian suurta ja sarjakuvalehdessä ilmestyminen on rajoittanut ilmaisua jonkin verran.
10/10 |
toukokuu 30, 2009
Voisi sanoa, että löysin tämän kirjan aivan sattumalta. Se kiinnitti huomioni kirjastossa kiehtovalla kannellaan, kun ystäväni pyöritteli teosta käsissään. Tarina alkoi hieman karkeasti, mutta alkoi pian sujua. Oikeastaan se parani sivu ...