Kerrassaan merkillisten herrasmiesten liiga (Kerrassaan merkillisten herrasmiesten liiga, #1)
Keskiarvo 4.22
4.22 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (47)
Kirjahyllytilastot

Kerrassaan merkillisten herrasmiesten liiga

Alan Moore, Kevin O'Neill
Julkaistu: 2003 (Egmont)
Alkuperäinen nimi: The League of Extraordinary Gentlemen, Volume I
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, sarjakuva, vaihtoehtohistoria
Avainsanat: 1800-luku, elokuva

Alkuteos ilmestyi The League of Extraordinary Gentlemen -lehden numeroissa 1–6 vuosina 1999–2000. Käsikirjoittanut Alan Moore. Kuvittanut Kevin O'Neill. Suomentanut ja toimittanut Jouko Ruokosenmäki. Nidottu.

Reipashenkinen sarjaseikkailu, joka toimi innoittajana elävälle kuvalle ”The League

Lontoo 1898, viktoriaaninen kausi kääntyy kohti loppuaan ja 1900-luku lähestyy. Maailma elää suurten muutosten ja ahdistuksen aikoja, järkkymättömän järjesteyksen ja karmean kaaoksen hetkiä. Isänmaa kaipaa sankareita.

Allan Quatermain, Kapteeni Nemo, Hawley Griffin, Tri Henry Jekyll, Hra Edward Hyde ja Mina Murray ovat juuri sellaisia sankareita, ja yhdessä he ovat Kerrassaan merkillisten herrasmiesten liiga.

Arvoituksellinen Campion Bond ja tämän mystinen esimies ”M” värväävät hädän hetkenä kuusi seikkailijaa puolustamaan suurvaltaa. Heidän pitää kukistaa katala Tohtori ja tehdä tyhjäksi tämän kaameat valloitusssuunnitelmat. Mutta kas, kaikki ei olekaan sitä miltä ensin vaikuttaa: pelissä on myös muita, hämäräperäisiä ja miniskuuleja tekijöitä. Seuraa ällistyttävää draamaa.

muokattu 23.10.2018

Muita kirjoja joista saatat pitää

Musta tie ja muita kertomuksiaElävät aseet (Valerian ja Laureline, #15)Rämeen olento: Kolmas kirja (Rämeen olento, #3)Saga: Toinen kirja (Saga, #2)Paluu Alflololille (Valerian ja Laureline, #5)
Paikalla 2 jäsentä ja 36 vierailijaa
Nella, Jussi
Uusin jäsen: Virpi Larmila
Jäseniä yhteensä: 9384