Kerrassaan merkillisten herrasmiesten liiga 2 (Kerrassaan merkillisten herrasmiesten liiga, #2)
Keskiarvo 4.01
4.01 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (50)
Kirjahyllytilastot

Kerrassaan merkillisten herrasmiesten liiga 2

Alan Moore, Kevin O'Neill
Julkaistu: 2004 (Egmont)
Alkuperäinen nimi: The League of Extraordinary Gentlemen, Volume II
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, sarjakuva, vaihtoehtohistoria
Avainsanat: 1800-luku

Alkuteos ilmestyi The League of Extraordinary Gentlemen Volume 2 -lehden numeroissa 1–6 vuosina 2002–2003. Käsikirjoittaja Alan Moore. Kuvittaja Kevin O'Neill. Suomentanut ja toimittanut Jouko Ruokosenmäki. Nidottu.

Herrojen Alan Moore ja Kevin O'Neill ylistetty sarjakuvaluomus saa jatkoa

Tuskin on Lontoo ehtinyt toipua alempien kansanluokkien asuma-alueita koetelleesta katastrofista, kun jo uusi uhka putoaa tutkimattoman yötaivaan syvyyksistä valtaisissa metallikapseleissa, ja johtavat tiedemiehet väittävät näiden outojen objektien matkanneen tänne aina Mars-planeetalta asti! Jälleen kerran Ison Britannian tiedustelupalvelu joutuu kutsumaan apuun epätavalliset urhonsa: Kerrassaan merkillisten herrasmiesten liigan!

Kun hätä on suurin, Allan Quatermain, Kapteeni Nemo, Hawley Griffin, Tri Henry Jekyll, Hra Edward Hyde ja Mina Murray pistävät peliin kaiken neuvokkuutensa ja voimavaransa, puhumattakaan omasta henkilökohtaisesta hyvinvoinnistaan, sillä onhan vaakalaudalla sentään saarivaltakunnan ja sen kunnianarvoisten asukkaiden tulevaisuus ja terveys. Mutta riittänevätkö edes sankareidemme parhaat konstit torjumaan niin kammottavaa vaaraa, että sitä voi tuskin sanoin kuvata?

Kerrassaan merkillisten herrasmiesten liiga tarjoaa viihdyttävää ja kasvattavaa luettavaa kaikille jännityksestä ja poikamaisista seikkailuista nauttiville lukutaitoisille kulttuurin ystäville. Kuvasarjajulkaisumme sisältää siinä määrin ronskeja ja riipaisevia kohtauksia, että emme voi sitä suositella jänishousuille, arkajaloille tahi tyttölapsille.

muokattu 25.10.2018

Muita kirjoja joista saatat pitää

All You Need Is Kill #1 (All You Need Is Kill, #1)Kifan pakolaiset (Yoko Tsuno, #18)Tähti (Moebius, #1)Saga: Toinen kirja (Saga, #2)Aquila oblige
Paikalla 3 jäsentä ja 48 vierailijaa
Mustelmann, LordStenhammar, Lyyskis
Uusin jäsen: Topi Kopakkala
Jäseniä yhteensä: 9455