Musta torni: Pitkä kotimatka (Musta torni (sarjakuvaversio), #2)
Keskiarvo 3.34
3.34 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (29)
Kirjahyllytilastot

Musta torni: Pitkä kotimatka

Stephen King, Peter David, Robin Furth, Jae Lee, Richard Isanove
Julkaistu: marraskuu 2008 (Egmont)
Alkuperäinen nimi: The Dark Tower: The Long Road Home
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, sarjakuva
Avainsanat: tieteisfantasia, western
Osallistu keskusteluun (viestejä 221 kpl)

Alkuteos ilmestynyt viitenä osana vuonna 2008. Juoni ja konsultointi: Robin Furth. Käsikirjoitus: Peter David. Taide: Jae Lee ja Richard Isanove. Suomentanut Kari Salminen. Sidottu.

Pitkä kotimatka yhdistää aiemmasta Musta torni -sarjakuvasta tutun tekijöiden ka-tetin. Kirjoittajat Peter David ja Robin Furth jatkavat jännittävän lyyristä kertomustaan, kun taas taiteilijat Jae Lee sekä Richard Isanove herättävät Stephen Kingin luoman Keski-Maailman eloon rikkaalla kuvituksellaan. Tätä tarinaa Rolandin alkuvaiheista ei ole aiemmin kerrottu missään muodossa.

Roland on ansassa Maerlynin greipin aavemaailmassa, ja sen pimeät voimat nakertavat hänen sieluaan. Vain ka-tetin urheus voi auttaa hänet pois Hambrysta, takaisin kotiin. Mutta samaan aikaan jokin ikiaikainen, vieras voima virkoaa Doganissa, ja kun itse Purppurakuningas uhkaa Rolandia, saattaa hyvinkin olla, että revolverimiehen pitkä kotimatka johtaa vain kuolemaan.

muokattu 07.01.2015

Muita kirjoja joista saatat pitää

Malaterren viimeinen laulu 2 (Hämärän matkamiehet, #4)Nolla (Death Note, #7)Sandman: Nukketalo 1 (Sandman, #2)Friikkisirkus (Darren Shanin tarina (sarjakuva), #1)Kehitys kehittyy (Väinämöinen, #4)

Kirja-arvioita (1)

Thialfi avatar
Kirjoittanut
2.0
Tarinasta ja juonesta ei kannata puhua, henkilöt jäävät etäisiksi ja kuvitus on yhtä patsastelua. Myös tietokonevärityksen keino tekee keinotekoisen vaikutelman. Kuvat on piirretty tyylillä, joka sopii erikoisen suurikokoisiin albumeihin. Tämä teos ei kuitenkaan antaisi satunnaiselle lukijalle tarpeeksi rahojen vastinetta.
Paikalla 21 vierailijaa
Uusin jäsen: Virpi Larmila
Jäseniä yhteensä: 9384