Paluu Puolen Hehtaarin Puistoon

David Benedictus
fantasia > satufantasia, lapset
Paluu Puolen Hehtaarin Puistoon - David Benedictus

Alkuteos ilmestynyt 2009. Kuvittanut Mark Burgess. Suomentanut Jaana Kapari. Sidottu.

Aluksi kirja on yksinoikeudella myynnissä Suurella suomalaisella kirjakerholla. Kirjakaupoista teoksen saa vasta lokakuussa 2010.

Nalle Puh ilahdutti lukijoita ensimmäisen kerran yli kahdeksankymmentä vuotta sitten. Nyt pääsemme hänen kanssaan takaisin Puolen Hehtaarin Puistoon kokemaan uusia seikkailuja.

Kirja kertoo muun muassa siitä, kuinka Risto Reipas palaa Metsään, miten eläimet ryhtyvät pitämään koulua ja oppivat jännittävän uuden pelin. Paluu Puolen Hehtaarin Puistoon antaa kaikille Pienille ja Suurille mahdollisuuden viettää taas sydäntälämmittäviä hetkiä Maailman Rakastetuimman Karhun kanssa.

David Benedictuksen Paluu Puolen Hehtaarin Puistoon on auktorisoitu jatko-osa A. A. Milnen Nalle Puh -tarinoille. Mark Burgess on kuvittanut kirjan E. H. Shepardin alkuperäistyyliin.

”TERVE, MINÄ TULIN TAKAISIN.”

Totta se on – Risto Reipas on palannut Puolen Hehtaarin Puistoon.

A. A. Milnen kertomukset Nalle Puhista ja ystävistä ovat valloittaneet yhä uusia ja uusia sukupolvia aina siitä lähtien, kun Nalle Puh ilmestyi vuonna 1926.

Nyt, yli kahdeksankymmentä vuotta myöhemmin, David Benedictus jatkaa siitä, mihin Milne lopetti. Paluu Puolen Hehtaarin Puistoon on kauan odotettu jatko-osa kirjoille Nalle Puh ja Nalle Puh rakentaa talon. Näissä kymmenessä kertomuksessa saamme taas tavata kaikki suositut satuhahmot ja tutustumme muutamaan uuteenkin.

E. H. Shepardin kuvat Metsän asukkaista ovat vaikuttaneet Puhin suosioon aivan yhtä paljon kuin Milnen sanatkin. Mark Burgess tavoittaa piirroksissaan onnistuneesti shepardmaisen hengen ja satujen lämpimän humoristisen tunnelman.

Paluu Puolen Hehtaarin Puistoon on valloittava jatko A. A. Milnen lastenkirjallisuuden klassikoiksi nousseille teoksille.

Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
KAMPANJA: Storytelissä pidennetty ilmainen kokeilujakso 30 päiväksi!

Julkaistu: lokakuu 22, 2009
Kustantaja: WSOY
Tyylit: fantasiasatufantasia, lapset
Alkuperäinen nimi: Return to Hundred Acre Wood
Muokattu: tammikuu 01, 2015

Nalle Puh -kirjasarja

Paluu Puolen Hehtaarin Puistoon