Kemuja ja kuplivaa (Rachel, #4)
Keskiarvo 4.12
4.12 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (30)
Kirjahyllytilastot

Kemuja ja kuplivaa

Sarah Mlynowski
Julkaistu: lokakuu 22, 2009 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: Parties and Potions
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Avainsanat: noidat

Alkuteos ilmestynyt 2008. Suomentanut Inka Parpola. Sidottu.

Abrakazam!

Siskokset Rachel ja Miri ovat huomanneet, että noidanelämä on tosi huisia – tukka on aina hyvin ja vaatteetkin voi taikoa sopiviksi. Vasta kun he ystävystyvät teininoita Wendalinen kanssa, he saavat tietää, että noitana olemiseen kuuluu myös samsorta, jossa uudet loitsijat vihitään taikuuden saloihin ja joka on samalla myös iso noitadebytanttijuhla. Siis bileet!

Samsortaan ei pääse ellei ole käynyt noitakoulua, ja sinne Miri ja Rachelkin suuntaavat. Paikka vilisee muita noitatyttöjä ja varsinkin velhopoikia. Yhtäkkiä siskokset ovat saaneet paljon uusia ystäviä, joiden kanssa tehdään hauskoja taikamatkoja surffailemaan, laskettelemaan ja juhlimaan eri puolille maailmaa. Noitakoulussa opiskelee myös eräs hyvännäköinen Adam, ja vaikka Rachelilla on ihana poikaystävä, hän huomaa miettivänsä, miltä tuntuisi suudella velhoa…

(muokattu 19.04.2018)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Keskiyö ylläni (Kiekkomaailma (nuortenkirjat), #5)Valpuri Vaahteran maaginen korvaOdin kirous (Noitien taistelu, #3)Susiemon klaani (Noitien taistelu, #1)Puoliksi villi (Half Bad -trilogia, #2)

Kirja-arvioita (1)

CaliFe avatar
Kirjoittanut ()
5.0
Koko kirjan paras asia oli kun Rachel lopulta kertoi Tammylle ja Rafille olevansa noita. Sähläykset naurattivat loputtomiin, mutta ero Rafin kanssa oli hyvä vastapaino kaikelle hilpeydelle. Rakastin rakastin RAKASTIN italialaista samsorta-ompelimoa! Tuollainen olisi oikeassa elämässäkin ihanaa... :)
Paikalla 2 jäsentä ja 55 vierailijaa
Eija, Sini
Uusin jäsen: chong wen
Jäseniä yhteensä: 8658