Tuulipuun maa
Keskiarvo 4.36
4.36 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (7)
Kirjahyllytilastot

Tuulipuun maa

Marja Luukkonen
Julkaistu: heinäkuu 15, 2009 (Tammi)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, lapset
Avainsanat: kotimainen

Kansi: Mika Launis. Sidottu.

Miksi kaikki täällä puhuvat puoliksi arvoituksin? ihmettelee 13-vuotias Pinni saapuessaan äitinsä kanssa kesänviettoon Tuulipuun kartanoon. Pinnin äiti on muinaismuistojen tutkija ja innostunut lähialueiden vanhojen asutuspaikkojen arvoituksista. Kun äiti uppoutuu työhönsä, alkaa Pinnille valjeta, että kartanossa on jotakin sangen outoa. Siellä liikkuu ylimääräisiä ihmisiä, tavarat vaihtelevat paikkaa ja tuntuu kuin Pinnin unet heräisivät henkiin! Pinnin uuteen ystävään, uskolliseen Baba-koiraankin, tuntuu liittyvän salaisuuksia.

Vähitellen Pinni pääsee uskomattomien salaisuuksien äärelle. Johtaako kartanosta portti kokonaan toiseen maailmaan – sinne minne Pinnin lapsena kuollut kaksoissisar Roosakin on saattanut päätyä?

Marja Luukkonen on kirjoittanut kauniin ja lohdullisen tarinan suurista teemoista: menetyksestä, kaipauksesta ja kaiken kestävistä perhesiteistä. Tuulipuun maa on yhtä aikaa jännittävä seikkailukertomus ja hienovarainen kuvaus elämän suurista arvoituksista.

(muokattu 22.12.2017)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Hirviön kutsuPrinssi Ahava ja riipuksen arvoitus (Patarania, #1)Archie Greene ja korpin loitsu (Archie Greene, #3)Tatatukin matka kristallivuorelleMalamanteri (Malamanteri, #1)

Kirja-arvioita (1)

Ruusy avatar
Kirjoittanut ()
5.0
Enpä voi muuta sanoa kuin tuossa lukee sillä niinhän asia on.
Paikalla 2 jäsentä ja 60 vierailijaa
Eija, Viivia
Uusin jäsen: Viivia
Jäseniä yhteensä: 9012