32. joulukuuta (Hirviötetralogia, #2)
Keskiarvo 3.50
3.50 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (15)
Kirjahyllytilastot

32. joulukuuta

Enki Bilal
Julkaistu: 2003 (Tammi)
Alkuperäinen nimi: 32 décembre
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, sarjakuva

Alkuteos ilmestynyt 2003. Suomennos: Juhani Tolvanen. Nidottu.

NIKE

”Jalkojemme juuressa räjähti miniatomipommi ja terassin sirpale murskasi nenäni (kolmannen kerran vuoden aikana)... Kaiken tämän hetken murto-osassa tapahtuneen olisi pitänyt panna minut varpailleni (jotka nekin olivat vaarassa). KAIKKI tämä vain KUTSUN vuoksi, mutta siitä kaikki alkoi...”

AMIR

”Puristin lujaa hänen ruumistaan ja tätä uutta antrasiitti-ihoa, joka oli suoraan painajaisistani. Puristin lujaa ja kauan. Kuin torjuakseni kaiken mielettömyyden.”

LEYLA

”Nike viipyi luolassa yhtä kauan kuin yhdeksän muutakin. Kuten yhdeksän muutakin, hän pyysi heti ulos tultuaan paperia ja kynän, ja kuten yhdeksän muutakin, hän uppoutui työhön tuntikausiksi. Ja kuten yhdeksällä muullakin, hänen ensimmäinen lauseensa oli kolmoiskysymys, miltei sanasta sanaan sama kuin toisillakin: 'Mitä radiohiiliajoitus sanoo luusta ja ammuksesta? Mitä vertailu löytäjän aineistoon sanoo hautautuneesta luolasta? Milloin on 32. joulukuuta?'”

muokattu 22.04.2015

Muita kirjoja joista saatat pitää

GrandvilleSaga: Kuudes kirja (Saga, #6)Rämeen olento: Kolmas kirja (Rämeen olento, #3)Maan mies MarsissaRämeen olento: Viides kirja (Rämeen olento, #5)
Paikalla 24 vierailijaa
Uusin jäsen: S P
Jäseniä yhteensä: 9856