Kevytkenkäinen kummitus

Sophie Kinsella
maaginen realismi, romantiikka
Kevytkenkäinen kummitus - Sophie Kinsella7.68

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Aila Herronen. Päällyksen kuvat: Lucy Truman at New Division, Sanna Sorsa ja Elina Warsta. Sidottu, kansipaperi.

Huumorilla pippuroitu tarina osuu suoraan sydämeen!

Lara Lingtonilla on aina ollut vilkas mielikuvitus, mutta nyt se vetää hurjia ylikierroksia. Yhtäkkiä hän saa seurakseen isotäti-Sadien riehakkaan haamun, jonka mielestä sukulaistyttö viettää todella tylsää elämää. Juhlia, miehiä, samppanjaa! vaatii kummitus charleston-ajalta ja pyytää Laraa täyttämään viimeisen toiveensa.

Kaulakoru, jota ilman Sadie ei voi asettua haudan lepoon, on kadonnut ja Laran pitäisi etsiä se. Laralla vain on ihan tarpeeksi muutakin puuhaa. Tyttöparan paras ystävä on häipynyt Goalle ja jättänyt hänet yksin hoitamaan heidän huteraa yritystään. Ja kaiken lisäksi poikaystävä on juuri kävellyt ulos hänen elämästään!

Sadien puskemana Lara kuitenkin ryhtyy salapoliisiksi, ja kaulakorua jäljittäessään hän kohtaa paitsi uuden ihanan miehen myös joutuu punastuttavan noloihin tilanteisiin.

”Kinsella on tällä vuosituhannella nopeasti noussut romanttisen viihteen kirjoittajien kärkikastiin. Hän kirjoittaa hauskasti, näpäkästi ja turhia lavertelematta.” – Marika Riikonen, Hämeen Sanomat

Arvosana kirjalle


Julkaistu: helmikuu 8, 2010
Kustantaja: WSOY
Tyylit: maaginen realismi, romantiikka
Avainsanat: kummitukset
Alkuperäinen nimi: Twenties Girl
Arvosanalla: 7.68/10
Arvosanoja: 40
Muokattu: toukokuu 25, 2016

Kirja-arvioita

10/10 |
tammikuu 22, 2015
Yksi lempikirjojani Kinsellalta! Todella viihdyttävä ja hauska kirja :)
6/10 |
heinäkuu 06, 2014
Pidin tästä selvästi vähemmän kuin muista Kinsellan kirjoista. Päähahmot oli vaan niin ärsyttäviä, etten meinannut kestää.
8/10 |
toukokuu 03, 2014
Hih hii! Loistavaa työtä Sophie Kinsellalta. Rkastan kirjailian muitakin kirjoja ja yllätyin positiivisesti, kun löysin yhden täältä! Tumman ja pimeän ja väkivaltaisen fantasian tilalle on tuotu hauska, räväkkä ja hieno kirja, jossa on ...
10/10 |
huhtikuu 10, 2014
vihteeksi synkälle ja mustalle fantasialle, tämä on loistovalinta! Nauraa saa alusta loppuun asti! :) suosittelen.
9/10 |
tammikuu 21, 2014
"Huumorilla pippuroitu tarina osuu suoraan sydämeen!" Tässäpä se tiivistettynä.
8/10 |
heinäkuu 24, 2012
Sophie Kinsellan kirjoitustapa koukuttaa minut mukaansa jokaisessa kirjassa, jonka olen lukenut (eli kaikki mitkä on suomennettu). Oli todella mahtavaa lukea yhden lempikirjailijani romanttisen hauska kirja, jossa oli ripaus eli tarkemmin sanottuna yhden kummituksen verran fantasiaa!