Kevytkenkäinen kummitus
Keskiarvo 3.84
3.84 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (40)
Kirjahyllytilastot

Kevytkenkäinen kummitus

Sophie Kinsella
Julkaistu: helmikuu 8, 2010 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: Twenties Girl
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: maaginen realismi, romantiikka
Avainsanat: kummitukset

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Aila Herronen. Päällyksen kuvat: Lucy Truman at New Division, Sanna Sorsa ja Elina Warsta. Sidottu, kansipaperi.

Huumorilla pippuroitu tarina osuu suoraan sydämeen!

Lara Lingtonilla on aina ollut vilkas mielikuvitus, mutta nyt se vetää hurjia ylikierroksia. Yhtäkkiä hän saa seurakseen isotäti-Sadien riehakkaan haamun, jonka mielestä sukulaistyttö viettää todella tylsää elämää. Juhlia, miehiä, samppanjaa! vaatii kummitus charleston-ajalta ja pyytää Laraa täyttämään viimeisen toiveensa.

Kaulakoru, jota ilman Sadie ei voi asettua haudan lepoon, on kadonnut ja Laran pitäisi etsiä se. Laralla vain on ihan tarpeeksi muutakin puuhaa. Tyttöparan paras ystävä on häipynyt Goalle ja jättänyt hänet yksin hoitamaan heidän huteraa yritystään. Ja kaiken lisäksi poikaystävä on juuri kävellyt ulos hänen elämästään!

Sadien puskemana Lara kuitenkin ryhtyy salapoliisiksi, ja kaulakorua jäljittäessään hän kohtaa paitsi uuden ihanan miehen myös joutuu punastuttavan noloihin tilanteisiin.

”Kinsella on tällä vuosituhannella nopeasti noussut romanttisen viihteen kirjoittajien kärkikastiin. Hän kirjoittaa hauskasti, näpäkästi ja turhia lavertelematta.” – Marika Riikonen, Hämeen Sanomat

muokattu 25.05.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Suuri lammasseikkailu (Keltainen kirjasto, #267)Vanhat kuviotSuoraan sydämestäZaida ja lumienkeli (Zaida, #1)Surullinen ja uskomaton tarina

Kirja-arvioita (6)

Kirjakaapin tyttö avatar
Kirjoittanut
4.0
Hih hii! Loistavaa työtä Sophie Kinsellalta. Rkastan kirjailian muitakin kirjoja ja yllätyin positiivisesti, kun löysin yhden täältä! Tumman ja pimeän ja väkivaltaisen fantasian tilalle on tuotu hauska, räväkkä ja hieno kirja, jossa on hitunen romantiikkaa, hyppysellinen jännitystä, ripaus haikeutta ja roppakaupalla hauskuutta!
shewolf avatar
Kirjoittanut
5.0
vihteeksi synkälle ja mustalle fantasialle, tämä on loistovalinta! Nauraa saa alusta loppuun asti! :) suosittelen.
CCrystal avatar
Kirjoittanut
4.0
Sophie Kinsellan kirjoitustapa koukuttaa minut mukaansa jokaisessa kirjassa, jonka olen lukenut (eli kaikki mitkä on suomennettu). Oli todella mahtavaa lukea yhden lempikirjailijani romanttisen hauska kirja, jossa oli ripaus eli tarkemmin sanottuna yhden kummituksen verran fantasiaa!
rahanpesukarhu avatar
Kirjoittanut
5.0
Yksi lempikirjojani Kinsellalta! Todella viihdyttävä ja hauska kirja :)
Velma avatar
Kirjoittanut
3.0
Pidin tästä selvästi vähemmän kuin muista Kinsellan kirjoista. Päähahmot oli vaan niin ärsyttäviä, etten meinannut kestää.
Marjo avatar
Kirjoittanut
4.5
"Huumorilla pippuroitu tarina osuu suoraan sydämeen!" Tässäpä se tiivistettynä.
Paikalla 1 jäsen ja 30 vierailijaa
sterle
Uusin jäsen: Ekoa
Jäseniä yhteensä: 9552