FatalNinja – Varjosoturi

Aleksi Delikouras, Kristina Delikouras
Julkaistu: tammikuu 26, 2010 (WSOY)
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: historia, nuoret, seikkailu
Avainsanat: kotimainen

Sidottu.

”Todellisella soturilla ei ole herraa, hän ei ole kenenkään palveluksessa eikä tapa kenenkään käskystä.”

Kuuluisan ninjaklaanin viimeinen perillinen, Hinetoshi, on juuri löytämässä oman paikkansa Suuren rukouksen temppelin soturikoulussa, kun temppeliin hakeutuu turvaan keisarin toiseksi vanhin poika. Hienostunut prinssi Hotaru herättää kaikissa ihailua, mutta Hinetoshin luottamusta hän ei onnistu voittamaan.

Kamppailutaitojen harjoittelu tempaa soturioppilaat mukaansa. Uusien oppien avulla heidän olisi mahdollista selvitä hengissä voittamattomien varjosotureidenkin yllätyshyökkäyksistä. Pahaksi onneksi Hinetoshille määrätty sensei, vanhan koulukunnan munkki Usagi Toki, tuntuu olevan kiinnostuneempi kirjoituskääröistään kuin taistelutaidoista.

Hinetoshia piinaavat painajaismaiset näyt pakottavat hänet kuitenkin etenemään pikavauhtia. Ääritilanteisiin tottuneen Hinetoshin onkin helpompi syöksyä kohti vaaroja kuin kuunnella omia tunteitaan. Mutta auttaako se häntä taistelussa häikäilemätöntä vihollista vastaan? Onnistuuko hän kohtaamaan vastavoimansa menettämättä henkeään ja aiheuttamatta peruuttamatonta tuhoa koko valtakunnalle?

Upea kotimainen seikkailuromaani on jatkoa kirjalle FatalNinja – Soturioppilas (2009).

muokattu 25.09.2015

Muita kirjoja joista saatat pitää

FatalNinja – Soturikaste (FatalNinja, #3)Benjamin Hawk: Merirosvon oppipoika (Benjamin Hawk, #1)Mestarin kosto (W.A.R.P., #3)Benjamin Hawk ja timanttitasangon arvoitus (Benjamin Hawk, #4)Gladiaattori: Taistelu vapaudesta (Gladiaattori, #1)

Kirja-arvioita (1)

Truuners95 avatar
Kirjoittanut
3.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Paikalla 29 vierailijaa
Uusin jäsen: fiona
Jäseniä yhteensä: 9325