Nekropolis (Viisi vartijaa, #4)
Keskiarvo 3.93
3.93 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (60)
Kirjahyllytilastot

Nekropolis

Anthony Horowitz
Julkaistu: huhtikuu 8, 2010 (Karisto)
Alkuperäinen nimi: Necropolis
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, jännitys, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2008. Suomentanut Susanna Paarma. Sidottu.

Hyytävä nuorten fantasiasarjan neljäs osa – voiko Vanhoja pysäyttää?

Ikiaikaisen pahuuden voimat, historian alkuhämärissä voitetut ja vangitut Vanhat, ovat murtautuneet vankilastaan Nazcan aavikolla. Viisi vartijaa, viisi toisilleen tuntematonta nuorta, ovat ihmiskunnan ainoa toivo – vain he voivat voittaa vanhat, ja hekin vain yhdessä.

Matt, Pedro, Scott ja Jamie ovat jo löytäneet toisensa. Mutta vartijoista viides, Scarlett Adams, ei tiedä tehtävästään mitään, kun on matkalla isänsä luo Hongkongiin. Ja Vanhat ovat soluttautuneet miljoonakaupunkiin ottaakseen sen valtaansa…

Horowitz kirjoittaa huikeaa jännitysfantasiaa, joka on täynnä vauhtia ja mielikuvitusta!

”Tällaista jännitysromaania nuoret ovat odottaneet.” – The Times

”Horowitz on ladannut kynänsä tummimmalla musteella… pulssia nostattava seikkailu.” – The Telegraph

muokattu 16.04.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Pimeän käskyläiset (Viisi vartijaa, #3)Sinisen peilin antikvariaatti (David & Larissa, #1)Korpinportti (Viisi vartijaa, #1)Kylmä tähti (Viisi vartijaa, #2)Kauhujen saari (David & Larissa, #3)

Kirja-arvioita (3)

tintti89 avatar
Kirjoittanut
4.0
Tämä kirja saavutti taas sarjan ensimmäisen osan fiiliksen. Varsinaista kauhua ei ollut, mutta jännitystä kuitenkin. Juoni eteni suht loogisesti eteenpäin, ja tätä kirjaa jaksoi lukea tunninkin putkeen. Vaikka tapahtumat hyppivätkin Scarlettin ja Mattin porukan välillä, ei juoni siitä kärsinyt. Sarjan uusin tulokas Scar jäi melko vaisuksi, hänen luonteenpiirteisiin ei oltu paljoa panostettu. Pidän tavasta, miten Matt on kasvanut sarjan edetessä. Tässä kirjassa hän ... (lisää)
Poison Girl avatar
Kirjoittanut
4.5
Siitä on vissiin pari vuotta kun viimeksi luin tätä sarjaa .. Tässä osassa portinvartijat ovat löytäneet toisensa, enää tarvitaan viimeinen portinvartija messiin mukaan. Mattin tarvitsee siis matkustaa Hong Kongiin asti, missä pahuus on jo ottamassa yliotteen. Supehyvä sarja, jota ei viitsitty sitten suomentaa loppuun! Järkyttävän törkeää jättää viimeinen, ratkaiseva kirja suomentamatta! Suorastaan kiehun kiukusta. Ei auttanut muu kuin ostaa netistä englanninkielinen ... (lisää)
Marski avatar
Kirjoittanut
4.0
Ja näin tässä sitten kävi. Koko sarja oli tähän asti oikein jännittävä ja mielenkiintoinen, vaikkakin pohjaltaan melko kliseinen. Neksropolis oli etenkin todella loistava ja jännittävä loppuun saakka. Niin juuri. Tarkoituksellisesti lopetettu kesken, ettäkaikki jännitys säilyisi viimeiseen osaan asti. Ja sitten joku neropatti päätti olla suomentamatta viimeistä osaa(?)
Paikalla 1 jäsen ja 52 vierailijaa
Pisania
Uusin jäsen: Lol
Jäseniä yhteensä: 9672