Vampyyrit
Keskiarvo 3.43
3.43 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (23)
Kirjahyllytilastot

Vampyyrit

Joules Taylor
Julkaistu: 2009 (Nemo)
Alkuperäinen nimi: Vampires
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: tietokirja, nuoret
Avainsanat: vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Lotta Heikkeri. Sidottu.

Viettelevä vampyyri houkuttelee meissä jokaisessa lymyävää pimeää puolta. Vampyyri sai alkunsa kansantaruissa ja kehittyi kirjojen ja elokuvien painajaismaiseksi mutta vastustamattomaksi hahmoksi.

Vampyyrit on perinpohjainen johdatus epäkuolleiden synkkään ja kiehtovaan maailmaan. Komein piirroksin ja valokuvin kuvitetussa kirjassa tutustutaan myyttisiin verenjuojiin, vampyyreiksi epäiltyihin historiallisiin henkilöihin sekä kirjallisuuden, elokuvan ja television unohtumattomimpiin verenimijöihin. Kirjan sivuilla tavataan pelottavimmat, hurjimmat ja sykähdyttävimmät vampyyrit Vlad Seivästäjästä Düsseldorfin vampyyriin ja kreivi Draculasta Houkutus-sarjan Edward Culleniin.

”Tietokirja tutustuttaa myyttisiin verenjuojiin, vampyyreiksi epäiltyihin historiallisiin henkilöihin sekä kirjallisuuden, elokuvan ja television unohtumattomimpiin epäkuolleisiin.” - STT

muokattu 24.06.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kvorakit: AvaruusseikkailuHarry Potter ja Azkabanin vanki (Harry Potter, #3)Tuhat kerrosta: Huipulla (Tuhat kerrosta, #2)Stravaganza: Tähtien kaupunki (Stravaganza, #2)Tam kerjäläispoika (Lohikäärmeratsastaja, #1)

Kirja-arvioita (2)

Adolfina Romanov avatar
Kirjoittanut
5.0

Nimi Vampyyrit on melko tylsä valinta kirjalle, joka käsittelee melkein mitä vain, mikä liittyy millään tapaa vampyyreihin. Myös kansikuva on typerä: jäykkä, beige Twilight-potretti. Mutta pieleen menneestä ulkoasusta huolimatta erittäin laaja, kattava ja kaunis teos, joka miellyttää kaikenikäisiä ja -laisia vampyyri-intoilijoita, eikä vain niitä Stephenie Meyer-pöpejä(ei siis mitään teitä vastaan meyerlaiset). Sivuille on valittu monivuolinen valikoima kuvia ja tietoa ... (lisää)

Q_Black avatar
Kirjoittanut
3.0
Pitihän se tämä hommata kun hurahti totaalisesti vampyyrihömppään! Todella laidasta laitaan oli infoa. Kaikenlaisia vampyyreja ja vanhoja myyttejä saatiin mukaan. Lisäksi oli mainintoja erilaisista sarjoista ja elokuvista sekä vanhanajan uskomuksia. Paikoitellen hiukan myös tylsää infoa, mutta piti silti lukea kannesta kanteen. Ehdoton hankinta kaikille vampyyrifaneille!
Paikalla 4 jäsentä ja 44 vierailijaa
Eija, NoctilucA, Thialfi, LordStenhammar
Uusin jäsen: Ella Parviainen
Jäseniä yhteensä: 9445