Labyrinttitaistelu (Percy Jackson, #4)
Keskiarvo 4.33
4.33 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (383)
Kirjahyllytilastot

Labyrinttitaistelu

Rick Riordan
Julkaistu: tammikuu 28, 2010 (Otava)
Alkuperäinen nimi: Percy Jackson and the Battle of the Labyrinth
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret, seikkailu
Avainsanat: antiikin mytologia
Osallistu keskusteluun (viestejä 3 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2008. Suomentanut Ilkka Rekiaro. Kansikuva: John Rocco. Sidottu.

Kun Percy Jacksonin uuteen kouluun osuu yliluonnollisia kykyjä omaava kuolevainen ja ylipirteiksi cheerleadereiksi tekeytyneitä antiikin hirviöitä, tilanne muuttuu tukalaksi. Percy ei voi muuta kuin jättää taakseen poliisiauton sireenit ja koulun savuavat rauniot.

Percy ystävineen saa tehtäväkseen etsiä muinaisen Daidaloksen rakennuttamasta, hirviöitä vilisevästä labyrintistä Adrianen langan. Vain sen avulla maanalaisissa sokkeloissa voi kulkea eksymättä ja joutumatta hirviöiden saaliiksi. Aikaa ei ole hukattavana – lanka on löydettävä ennen kuin titaanien valtiaan Kronoksen liittolaiset pääsevät siirtelemään sen avulla maanalaisia armeijoitaan.

muokattu 01.05.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Olympoksen veri (Olympoksen sankarit, #5)Eksynyt sankari (Olympoksen sankarit, #1)Haadeksen talo (Olympoksen sankarit, #4)Palava labyrintti (Apollon, #3)Vaiennut oraakkeli (Apollon, #1)

Kirja-arvioita (9)

Nannapus avatar
Kirjoittanut
5.0
Kolme sanaa; Paras Percy Jacksoneista.
Pennywere avatar
Kirjoittanut
3.0
Kirja oli aavistuksen sekava valtavan labyrintin takia. Tunnelit ja huoneet vaihtuivat tarkoituksenaan hämätä hahmoja, mutta hämäsi se myös lukijaa. Itse tarinassa ei silti ole moitteen sanaa. Kirja esitteli lisää antiikin hirviöitä, ja sarjana uskollisesti edenneenä kunnioitti vanhojen hahmojen aikuistumista. Plussaa kirjailijalle: nuortenfantasiakirjoissa kuolematapaukset ovat yleensä vain raapaisuja pinnassa ilman syvempää tutkiskelua. Labyrinttitaistelussa menetettiin ... (lisää)
Poison Girl avatar
Kirjoittanut
5.0

Jokaista Percy-kirjaa aloittaessa tuntuu, että kirjat alkavat aina koulun savuaviin raunioihin ja sen jälkeen lähdetään taas seikkailemaan. Mutta heti tarinan lähdettyä käyntiin se pikku huoli katoaa täysin. Labyrinttitaistelu on juonellisesti ehkä paras tähän astisista kirjoista. Etsintäretken ohella joidenkin sivuhenkilöiden oikut tuottavat päänvaivaa Percylle ja kumppaneille. On ihanaa saada joka kirjassa lisää tietoa Amerikan mantereella sijaitsevista kreikkalaisista ... (lisää)

Kirjakaapin tyttö avatar
Kirjoittanut
4.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Kastehelmi avatar
Kirjoittanut
5.0
Ihmiset hyvät, LUKEKAA!!! Jälleen erinomainen kirja, jota luen nyt varmaan tuhannetta kertaa. En vain ikinä kyllästy näihin Riordanin kirjoihin...
Daniel.Kivenpää avatar
Kirjoittanut
5.0
Yks paaarhaista Jacksoneista LUKEKAA
Akvaariokala avatar
Kirjoittanut
5.0
Niinkuin kaikki Jacksonit, tämä kirja veti mukanaan loppuunnasti. Percy oli yhtä siisti tyyppi kuin ennekin ja tutut kuviot jatkuivat. Yksi ikuisista suosikeistani<3
Indeed avatar
Kirjoittanut
5.0
Yksi parhaimmista Jackson kirjoista.
Hoppi avatar
Kirjoittanut
5.0
Paras Percy Jackson. Luin kello 12 asti yöllä kun viittiny lopettaa...
Paikalla 29 vierailijaa
Uusin jäsen: Daniil
Jäseniä yhteensä: 9643