Hirviöiden hiusmuotoilija (Kauhukartano, #9)
Keskiarvo 4.40
4.40 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (10)
Kirjahyllytilastot

Hirviöiden hiusmuotoilija

Paul Martin, Manu Boisteau
Julkaistu: helmikuu 11, 2010 (Sanoma Magazines Finland)
Alkuperäinen nimi: Pas de shampoing pour les Fémur
Käännetty englanniksi: Dying of the Light
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu, lapset

Alkuteos ilmestynyt 2003. Suomentanut Anna-Maija Viitanen. Sidottu.

Kun luurankopoika Humerus Niqama saa kuulla Kuolion kartanon alle rakennetusta hirviöverstaasta, hänen päivänsä kirkastuu, ainakin hetkellisesti. Humerus ei nimittäin halua olla enää tavallinen luurangonruipelo, jota aina vain komennellaan. Niinpä Humerus lähtee etsimään onneaan kartanon alla risteilevistä, pimeistä ja kosteista käytävistä pelottava loitsukirja Maleficus Magnus kainalossaan.

Mutta onko Humeruksen suunnitelma sittenkään niin nerokas? Löytääkö hän hirviöverstaan ja palaa sieltä kammottavana hirviönä, jota kaikki tottelevat hampaat kalisten – vai nähdäänkö häntä maanpinnalla enää ollenkaan?

muokattu 15.06.2011

Muita kirjoja joista saatat pitää

Maailman viimeiset tyypit: Painajaiskuningas (Maailman viimeiset tyypit, #3)Maailman viimeiset tyypit: Zombiparaati (Maailman viimeiset tyypit, #2)Lasilapset (Lasilapset, #1)Maailman viimeiset tyypit: Kosminen kauhu (Maailman viimeiset tyypit, #4)Kivienkelit (Lasilapset, #3)

Kirja-arvioita (1)

Adolfina Romanov avatar
Kirjoittanut
4.0

No nyt kyllä piti hiukan nipistää pois arvosanasta. Kirjan juoni meni jo vähän naurettavaksi, jopa noloksi. Vaikka yhdeksäshän tämä jo oli. Lisänä jäi vaivaamaan kuvituksen tason lasku: erilainen piirrosjälki kuin ennen ja oudot, "tärähtäneet" kuvat.

Paikalla 37 vierailijaa
Uusin jäsen: Jeesuskello_
Jäseniä yhteensä: 9739