Hayden Wulfe ja sielunmessu

Santeri Viljakainen
Julkaistu: lokakuu 2009 (Nordbooks)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiahistoriallinen fantasia
Avainsanat: kotimainen

Nidottu.

Eletään vuotta 1844. Ranska hallinnoi yli puolta Vanhasta Mantereesta, eikä jäljellä ole kuin kourallinen valtioita, jotka pystyvät pitämään puoliaan kasvavaa imperiumia vastaan.

Kun muutenkin jo levotonta Eurooppaa ravistelee Ransakan senaatissa sattuva brittiläisen ministerin kuolema, joka liitetään kansleri Leviuksen salamurhayritykseen, sodan uhka leijalee nyt vahvempana kuin koskaan aikaisemmin.

Lontoossa, kaukana Ransakan senaatin tapahtumista, asuu runoilija nimeltä Hayden Wulfe. Hän joutuu seuraamaan vierestä kuinka köyhyys ja epätasa-arvo kukoistavat joen kahtia jakamassa kaupungissa, toivoen vain että joku muukin näkisi ihmisten ahdingon. Mutta kohtalo on jo varannut Haydenille luvun kirjassaan, joka on muuttava täysin hänen elämänsä.

Tällä matkallaan Haydenin on kohdattava niin kuolema, unien autio maailma, kuin sodan kauheudetkin, ja lopulta oman ystävänsä palava viha...

(muokattu 26.12.2014)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kardinaalin miekat (Kardinaalin miekat, #1)Narrenturm 2 (Hussilaistrilogia, #1)Iso härkä (Metsän kansa, #2)Viikinkipoika Kaspar II: Sininen viikinki ja kuninkaan sotaratsu (Viikinkipoika Kaspar, #2)Viemärin valtias
Paikalla 1 jäsen ja 55 vierailijaa
Rinja
Uusin jäsen: ArunaK
Jäseniä yhteensä: 8759