Luupäät 3: Myrskyn silmät (Luupäät, #3)
Keskiarvo 4.23
4.23 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (33)
Kirjahyllytilastot

Luupäät 3: Myrskyn silmät

Jeff Smith
Julkaistu: 1996 (Like)
Alkuperäinen nimi: Eyes of the Storm
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, sarjakuva

Sisältää Bone-lehdet 12–19. Alkukielinen kokoomateos The Complete Bone Adventures volume 3 (myöhemmin Eyes of the Storm) ilmestynyt 1996. Suomentanut Jorma Penttinen. Nidottu.

Luupään serkusten uskomattomat seikkailut ja hellyttävät toilailut Salaisessa laaksossa jatkuvat! Huumori, mysteeri, romanssi ja seikkailu ovat ne ainekset joista on koottu tämä toiminnallinen ja ratkiriemukas koko perheen jännittävä sarjakuvaseikkailu. Sen jälkeen kun Luupäitten kolme serkusta on ajettu pois Luumäestä, he saapuvat laaksoon, jota ei löydy yhdeltäkään kartalta. He löytävät maailman, jossa asuu uskomattomia olentoja ja jossa ikivanha sota on puhkeamassa uudestaan. Luupäät havaitsevat tulevansa vedetyksi yhä syvemmälle ja syvemmälle laakson mysteereihin sen monien salaisuuksien alkaessa pikkuhiljaa paljastua...

muokattu 11.08.2015

Muita kirjoja joista saatat pitää

Thor: LuojapommiVäinämöinen: Tietäjä tien päälläMuumit: Sarjakuvaklassikot VI (Muumit: Sarjakuvaklassikot, #6)Kapteeni Kuolio ja Juhannuskylän noitaFriikkisirkus (Darren Shanin tarina (sarjakuva), #1)
Paikalla 26 vierailijaa
Uusin jäsen: Heini N.
Jäseniä yhteensä: 9572