Kaappareiden vesillä
Keskiarvo 2.80
2.80 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (10)
Kirjahyllytilastot

Kaappareiden vesillä

Michael Crichton
Julkaistu: lokakuu 6, 2010 (Otava)
Alkuperäinen nimi: Pirate Latitudes
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: historia, jännitys
Avainsanat: meriseikkailu

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Ilkka Rekiaro. Sidottu, kansipaperi.

Huikea historiallinen merirosvoseikkailu aarrelaivan metsästyksestä, kostosta ja petoksesta

Karibia vuonna 1665. Jamaikan brittikolonia kamppailee espanjalaisten ylivaltaa vastaan. Kurkunleikkaajien ja ilotalojen Port Royalissa huimapäinen kaapparikapteeni Charles Hunter suunnittelee mahdotonta. Hän aikoo hyökätä espanjalaisten voittamattomaan linnakkeeseen, jota hallitsee verenhimoinen ja julma komentaja Cazalla.

Palkintona on nimi historiankirjoihin sekä laiva, joka huhujen mukaan on lastattu täyteen kultaa. Epäonnistuminen puolestaan tietäisi varmaa ja tuskallista kuolemaa. Hunter punoo juonen, jonka veroisen vain Cazalla itse olisi voinut keksiä. Mutta petos vaanii lähempänä kuin Hunter ikinä voi kuvitella.

Kaappareiden vesillä -romaanin käsikirjoitus löytyi Michael Crichtonin (1942–2008) papereiden joukosta vasta hänen kuolemansa jälkeen.

”Viihdyttävä tarina vilisee juonikkaita kaappareita, halveksuttavia roistoja, aarrearkkuja, petoksia ja merihirviöitä.” – San Francisco Chronicle

muokattu 25.08.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Jäävuonon Ruusu (Metsän ja meren suku, #4)LabyrinttiKahdeksanTuli ilta ja tuli aamuItämeren Auri  (Metsän ja meren suku, #1)
Paikalla 34 vierailijaa
Uusin jäsen: Patrik Beshar
Jäseniä yhteensä: 9734