Eragon: Lohikäärmeratsastajan opas

Christopher Paolini
tietokirja > nuorten tietokirja
Eragon: Lohikäärmeratsastajan opas - Christopher Paolini7.24

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Tarja Riitala. Kuvittajat: Fred Gambino, Larry McDougal, Ian Miller, David Wyatt. Sidottu.

Komea opas vie Eragon-fanit unohtumattomalle matkalle Alagaësiaan, maailmaan, jonne menestyssarjan tapahtumat sijoittuvat.

Kvetha shur’tugal. Christopher Paolinin Perillinen-sarjan faneilla on nyt suuri kunnia astua lohikäärmeratsastajan koulutukseen ja kurkistaa maagiseen Alagaësiaan.

Ainutlaatuisessa oppaassaan Eragon kertoo kaiken tietämisen arvoisen Alagaësian maantieteestä, historiasta, kansoista sekä eläin- ja kasvikunnasta. Niin ikään hän raottaa lohikäärmeiden salaperäisyyden verhoa ja tähdentää ratsastajan vastuullista tehtävää. Lukija saa myös tilaisuuden opetella alueen kiehtovien kielten alkeet.

Eragonin opas Alagaësiaan on verraton tietolähde ja upea lahjateos, joka lumoaa tarunomaisella kuvituksellaan. Runsaita ja värikkäitä aukeamia täydentävät hauskat yllätykset, lukija saa esimerkiksi avata pieniä kirjekuoria ja kurkistaa taas syvemmälle kiehtovaan maailmaan.

Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat

Julkaistu: lokakuu 16, 2010
Kustantaja: Tammi
Tyylit: tietokirjanuorten tietokirja
Avainsanat: lohikäärmeet
Alkuperäinen nimi: Eragon's Guide to Alagaësia
Arvosanalla: 7.24/10
Arvosanoja: 25
Muokattu: lokakuu 21, 2019

Perillinen -kirjasarja

Alasarja Tarinoita Alagaësiasta

Eragon: Lohikäärmeratsastajan opas7.24
Eragon (Perillinen #1)7.58
Esikoinen (Perillinen #2)7.76
Brisingr (Perillinen #3)8.20
Perillinen (Perillinen #4)8.48

Kirja-arvioita

10/10 |
tammikuu 20, 2018
Kaikki aiheesta. Mieletöntä, kun tämänkaltainen ilmiöksi noussut kirjasarja poikii elokuvan lisäksi vielä tällaisenkin. Jos olet sarjan tosifani, et voi elää ilman tätä. Itse tutustuin Eragonin tarinaan alunperin tämän teoksen kautta, ...
10/10 |
marraskuu 24, 2011
Odotin tältä kirjalta Eragon-fanina paljon. Se onneksi täytti odoitukseni. Kirja oli täynnä kauniita kuvia ja tietoa tärkeistä paikoista, eläimistä, lohikäärmeistä, haltioista, ihmisistä, kääpiöistä ja muista. Tämä kirja ...
8/10 |
elokuu 06, 2017
Sisältää juonipaljastuksia