Matka Postimerkkien maahan
Keskiarvo 2.83
2.83 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (9)
Kirjahyllytilastot

Matka Postimerkkien maahan

Vesa Sisättö
Julkaistu: lokakuu 6, 2010 (Tammi)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Avainsanat: kotimainen
Osallistu keskusteluun (viestejä 1 kpl)

Kansi: Janne Harju. Sidottu.

Ole tarkkana, kun seuraavan kerran tutkit postimerkkikansiota...

Juho on ihastunut ihanaan Nooraan, joka on Juhosta suunnilleen yhtä kiinnostunut kuin kiusalliseen paikkaan puhjenneesta finnistä. 15-vuotias Juho on nimittäin nörtti. Eikä edes mikään viileä tietokonevelho, vaan postimerkkien keräilijä. Vuonna 2010! Jopa pojan vanha ystävä Emmi pitää hänen touhujaan vähän kummina.

Juhon filateliaharrastus kuitenkin muuttuu suorastaan taianomaiseksi, kun hän saa perinnöksi Kalervo-isoenoltaan vanhan postimerkkikansion ja suurennuslasin. Ällistyksekseen Juho huomaa voivansa niiden avulla matkustaa Filatelikaan, Postimerkkien maahan. Siellä Juho tapaa itsensä kuningatar Viktorian, jolla on hänelle tehtävä.

Juholla tosin on muitakin huolia: tehdäkseen vaikutuksen Nooraan hän lupaa pitää luokalle kotibileet – omine lupinensa. Kesken juhlan Noora kurkistaa Juhon postimerkkikansioon ja katoaa Filatelikaan! Juhon ja Emmin on lähdettävä pelastusretkelle Postimerkkien maahan, josta eivät yllätykset lopu. Siellä kun voi kohdata niin rasittavia ja pelottavia diktaattoreita, villieläimiä kuin merirosvojakin.

Vesa Sisättö on aiemmin kirjoittanut tietokirjoja ja kokoelman nuorten kummitustarinoita. Matka Postimerkkien maahan on hänen esikoisromaaninsa, jossa postimerkkeilyharrastus toden totta avaa ovia uusiin maailmoihin.

muokattu 30.03.2017

Muita kirjoja joista saatat pitää

Odin kirous (Noitien taistelu, #3)Mahti (Korpinkehät, #3)Tuomitun ruusu (Roistoakatemia, #4)Varjelija (The Body Jumper, #3)Susikuningatar (Gigi ja Henry, #3)
Paikalla 1 jäsen ja 47 vierailijaa
LordStenhammar
Uusin jäsen: Saki Morimoto's Friend
Jäseniä yhteensä: 9670