Hirviöprinsessa Hime

Yasunori Mitsunaga
fantasia, kauhu, sarjakuva > manga, nuoret
Hirviöprinsessa Hime - Yasunori Mitsunaga6.50

Alkukielellä ilmestynyt 20 osaa 2005–2013. Suomeksi 12 osaa 2008–2011. Suomennos: Antti Kokkonen. Nidottu. Tyylilaji: shonen.

Maailman väkivaltaisin goottilolita ja söpöin tappajarobotti ovat nyt täällä! Hirviöprinsessa Hime pursuaa vauhtia, väkivaltaa ja goottiestetiikkaa. Kuusiosaisen koomisen verioopperan ensimmäisessä osassa Hiro jää auton alle, mutta salaperäinen mustiin pukeutuva prinsessa pelastaa hänen henkensä. Pojan ongelmat ovat kuitenkin vasta alussa, sillä erikoisen auttajansa ansiosta hän saa vastaansa vampyyrejä, ihmissusia ja demoneja. Hiro huomaakin pian, että kuolemattomuudesta on hyötyä prinsessa Himen seurassa...

Yasunori Mitsunagan Hirviöprinsessa Hime kertoo hirviöiden jahtaamasta prisessasta, joka värvää avukseen vastentahtoisen pojan, Hiron. Moottorisahat laulavat, kun sankarimme ottavat yhteen ihmissusien, vampyyrien ja muiden vihulaisten kanssa. Trendikkäistä sisäkkö- ja gosurori-lookeista otetaan kaikki tehot irti tässä rajoja rikkovassa rymistelyssä, joka sopii mainiosti mangafanaatikkojen lisäksi myös esimerkiksi Nemin ja Emily The Strangen ystäville. Sarja sisältää myös kaikkien aikojen söpöimmän taistelurobotin.

Tyttöenergialla ladattua kauhukomediaa!

Arvosana kirjalle


Julkaistu: 2008
Kustantaja: Egmont
Tyylit: fantasia, kauhu, sarjakuvamanga, nuoret
Alkuperäinen nimi: Kaibutsu Ojo
Arvosanalla: 6.50/10
Arvosanoja: 14
Muokattu: joulukuu 24, 2014