Lohikäärmeen salaisuus (Lohikäärmelaivat, #2)
Keskiarvo 3.38
3.38 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (16)
Kirjahyllytilastot

Lohikäärmeen salaisuus

Margaret Weis, Tracy Hickman
Julkaistu: lokakuu 6, 2010 (Jalava)
Alkuperäinen nimi: Secret of the Dragon
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiakorkea fantasia
Avainsanat: lohikäärmeet, meriseikkailu

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Mika Renvall. Kannen kuva: Michael Komarck. Sidottu.

Vanhat jumalat ovat alakynnessä uusia jumalia vastaan. Vain Vektian lohikäärmeiden viisi henkiluuta voisivat auttaa. Niiden sijaintia eivät tiedä edes jumalat itse. Uuden jumalan Aelonin palvojat eivät pysty vakiinnuttamaan valtaansa ilman näitä luita.

Petturi Raegar on päässyt Aelonin soturipapiksi Sinariaan, minne torgunin jäljelle jääneet soturit ja pappissisarukset Aylaen ja Treia ovat joutuneet orjiksi. Pois pääsy sieltä ei ole helppoa ja he tarvitsevat liittolaisia, joita löytyy yllättäviltä tahoilta.

muokattu 29.01.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Yhdeksän kuun tytär (Ajan Pyörä, #21)Keskiyön kruunu (Throne of Glass, #2)Talvisateet (Vuorileijonan varjo, #7)Myrskykausi (The Witcher – Noituri, #8)Varjojen marssi 2: Pimeä kaupunki (Varjojen marssi -sarja, #2)

Kirja-arvioita (1)

ShadowDust avatar
Kirjoittanut
5.0
Mahtava jatko Lohikäärmelaivat-sarjalle. Taas Weis ja Hickman onnistuivat kirjan kanssa. Esiin tuli taasen petturuus ja rakkaus, joka on vain hyvä. Esimerkkinä on yksi tyyppi (en muista nimeä), johon Skylan oli aikoja sitten luottanut ja luullut kuolleen, petti oman kansansa hyötyäkseen heidän kuolemastaan. Pidän tässäkin kirjassa juonesta ja siitä, miten se on toteutettu. Karmivia, hauskoja ja surullisia kohtiakin löytyy. Päätä huimaava ja erittäin mahtava kirjasarja jatkuu. Viimeisiä kirjoja odotellessa...
Paikalla 1 jäsen ja 63 vierailijaa
Päitsy
Uusin jäsen: Pasi Ketola
Jäseniä yhteensä: 9639