Androidi (Animorphs, #10)
Keskiarvo 2.98
2.98 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (90)
Kirjahyllytilastot

Androidi

K. A. Applegate
Julkaistu: 2001 (Tammi)
Alkuperäinen nimi: The Android
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 1997. Suomentanut Tapani Bagge. Sivun 85 sitaatti William Shakespearen näytelmästä Hamlet, suomentanut Paavo Cajander (WSOY 1992). Nidottu.

Kun Marco törmää vanhaan kaveriinsa Erekiin, hän ei paljon ajattele asiaa. Hänellä on pari tärkeämpääkin juttua hoidettavana. Kuten maailman pelastaminen. Mutta sitten Marco huomaa, että Erek on alkanut liikkua Yhteisön nuorten seurassa.

Marco, Jake ja Ax päättävät morfata ja ottaa selvää Erekistä. Ihan vain tarkistaakseen, onko yeerk ottanut hänet valtaansa. Hyvä uutinen on, ettei Erek ole ihmisohjastaja. Huono uutinen on, ettei Erek ole edes ihminen…

muokattu 09.07.2011

Muita kirjoja joista saatat pitää

Valinta (Valinta-sarja, #1)Kevätuhrit (Kevätuhrit, #1)Delirium: Rakkaus on harhaa (Delirium-trilogia, #1)Julma maaNäin se päättyy (Deadworld, #1)

Kirja-arvioita (1)

tintti89 avatar
Kirjoittanut
3.0
Kirja oli juoneltaan tylsähkö. Siinä ei ole kaikkia asioita mietitty loppuun asti, kirjailija on ilmeisesti vain kuvitellut, etteivät lukijat sellaisia asioita jää ihmettelemään. Kirjan rakenne oli jälleen kerran samanlainen, alussa huvitellaan morfeilla, kirjan keskivaiheilla suunnitellaan ja lopussa tapahtuu. Henkilöt eivät tässä kirjassa mitenkään erikoisesti säväyttäneet. Cheet olivat uusia kirjassa, mutta he tuntuivat jotenkin tylsiltä. Täysin väkivallaton laji ei ... (lisää)
Paikalla 2 jäsentä ja 47 vierailijaa
Fievre, LordStenhammar
Uusin jäsen: Topi Kopakkala
Jäseniä yhteensä: 9455