Artemis Fowl (Artemis Fowl - Sarjakuva, #1)
Keskiarvo 3.28
3.28 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (27)
Kirjahyllytilastot

Artemis Fowl

Eoin Colfer
Julkaistu: 2007 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: Artemis Fowl: The Graphic Novel
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, sarjakuva, nuoret
Osallistu keskusteluun (viestejä 11 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2007. Sarjakuvasovitus: Eoin Colfer & Andrew Donkin. Piirrokset: Giovanni Rigano. Suomentanut Jaakko Kankaanpää. Nidottu.

Kun vain 12-vuotias Artemis Fowl hankkii käsiinsä keijujen salaperäisen Kirjan, nuorelle rikollisnerolle aukeaa tähän asti ihmiselle tuntematon maailma. Artemis tavoittelee keijujen arvokasta kulta-aarretta, mutta Hautautuneiden Alueiden Lainvalvonta HAL tekee kaikkensa torjuakseen nokkelan irlantilaisen kiusankappaleen. Kuinka Artemis ja hänen henkivartijansa Butler aikovat päihittää keijukansan kierot metkut ja huipputeknologian?

Sarjakuva maailmanmenestykseksi kohonneen Artemis Fowlin ensimmäisestä yhteenotosta maanalaisten lainvalvojien kanssa on vetävä ja tyylikäs seikkailu, joka voittaa puolelleen kaikki rikollisneron ystävät.

muokattu 26.11.2013

Muita kirjoja joista saatat pitää

HopeanuoliArtemis Fowl: Tehtävä Pohjoisessa (Artemis Fowl - Sarjakuva, #2)Friikkisirkus (Darren Shanin tarina (sarjakuva), #1)WeedVampyyrin oppipoika (Darren Shanin tarina (sarjakuva), #2)

Kirja-arvioita (2)

w-a-r-i avatar
Kirjoittanut
3.5
Sarjakuva näyttää jotenkin tosi Amerikkalaiselta :D Enkä tiiä onko se hyvä juttu... Butler on tehty hassun malliseksi, toki isoksi niinkuin kuuluukin, mutta minusta sitten Julietista on tehty liian pikkutyttömäinen, vaikka kirjoissa painotetaan että hän on iso - mutta kaunis - nainen... Mutta, kaikilla on omat näkemyksensä asioista :) Jos olisi lukenut sarjakuvan ennen kirjaa, ei tod näk häiritsisi tämäkään ollenkaan. Pääosin ihan mukava kirja, tuo omalla tavallaan syvyyttä kirjasarjaankin. Ihan hauska :)
Pimeyden peto avatar
Kirjoittanut
3.5
Ei tunnu ikinä kivalta kun mielikuvituksesta tehdään kuvia, mutta tämä sarjakuva melko hyvin onnistunut siinä. Hyvää luettavaa Ensimmäistä kirjaa lukemattomille, sopivaa sen lukeneille
Paikalla 22 vierailijaa
Uusin jäsen: sulavsalim
Jäseniä yhteensä: 9559