Artemis Fowl (Artemis Fowl - Sarjakuva #1) - Eoin Colfer6.56

Alkuteos ilmestynyt 2007. Sarjakuvasovitus: Eoin Colfer & Andrew Donkin. Piirrokset: Giovanni Rigano. Suomentanut Jaakko Kankaanpää. Nidottu.

Kun vain 12-vuotias Artemis Fowl hankkii käsiinsä keijujen salaperäisen Kirjan, nuorelle rikollisnerolle aukeaa tähän asti ihmiselle tuntematon maailma. Artemis tavoittelee keijujen arvokasta kulta-aarretta, mutta Hautautuneiden Alueiden Lainvalvonta HAL tekee kaikkensa torjuakseen nokkelan irlantilaisen kiusankappaleen. Kuinka Artemis ja hänen henkivartijansa Butler aikovat päihittää keijukansan kierot metkut ja huipputeknologian?

Sarjakuva maailmanmenestykseksi kohonneen Artemis Fowlin ensimmäisestä yhteenotosta maanalaisten lainvalvojien kanssa on vetävä ja tyylikäs seikkailu, joka voittaa puolelleen kaikki rikollisneron ystävät.

Keskustelua: Eoin Colfer :: viestejä 11 kpl
Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat

Julkaistu: 2007
Kustantaja: WSOY
Tyylit: fantasia, sarjakuva, nuoret
Alkuperäinen nimi: Artemis Fowl: The Graphic Novel
Arvosanalla: 6.56/10
Arvosanoja: 27
Muokattu: marraskuu 26, 2013

Artemis Fowl - Sarjakuva -kirjasarja

Kuuluu yläsarjaan Artemis Fowl

Artemis Fowl (Artemis Fowl - Sarjakuva #1)6.56
Artemis Fowl: Tehtävä Pohjoisessa (Artemis Fowl - Sarjakuva #2)8.00

Kirja-arvioita

7/10 |
marraskuu 26, 2013
Sarjakuva näyttää jotenkin tosi Amerikkalaiselta :D Enkä tiiä onko se hyvä juttu... Butler on tehty hassun malliseksi, toki isoksi niinkuin kuuluukin, mutta minusta sitten Julietista on tehty liian pikkutyttömäinen, vaikka kirjoissa ...
7/10 |
marraskuu 14, 2013
Ei tunnu ikinä kivalta kun mielikuvituksesta tehdään kuvia, mutta tämä sarjakuva melko hyvin onnistunut siinä. Hyvää luettavaa Ensimmäistä kirjaa lukemattomille, sopivaa sen lukeneille