The Dreaming 2
Keskiarvo 3.75
3.75 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (14)
Kirjahyllytilastot

The Dreaming 2

Queenie Chan
Julkaistu: 2007 (Egmont)
Alkuperäinen nimi: The Dreaming. Vol. 2
Käännetty englanniksi: White Tiger
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu, sarjakuvamanga, jännitys, nuoret
Avainsanat: kummitukset

Alkuteos ilmestynyt 2006. Kääntänyt Suvi Mäkelä. Nidottu.

Greenwichin yksityisen sisäoppilaitoksen oppilaat lamaantuvat kauhusta, kun kadoksissa olleen Millien ruumis löydetään. Monet oppilaat jättävät koulun synkän ja epätoivoisen ilmapiirin tähden, mutta koulun salaperäinen menneisyys kietoo Jeanien vyyhtiinsä. Utelias tyttö jää siis metsän keskellä sijaitsevaan kolkkoon opinahjoonsa… Samalla kun salaisuuksien verho raottuu, niin Jeanien suhde koulun historiaan alkaa hahmottua. Onko hänen läsnäolonsa käynnistänyt aavemaisen ja kammottavan kirouksen?

muokattu 26.12.2014

Muita kirjoja joista saatat pitää

Saga: Neljäs kirja (Saga, #4)Oscar ja Lucinda (Keltainen kirjasto, #230)Vastavuoroisuus (Death Note, #6)Demonien ruhtinatar (50 p:n kirjasto, #3)Varjojen lähettiläs (Valerian ja Laureline, #7)

Kirja-arvioita (2)

Adolfina Romanov avatar
Kirjoittanut
3.0

Tämä on hyvin vahvaa tasoa aussimangaksi, tunnelma säilyy lähes yhtä hyvänä kuin ensimmäisessä osassa. Kans on liian värikäs, mutta ei kannata antaa sen hämätä. Oikein hyvää jälkeä!

rudi92 avatar
Kirjoittanut
5.0

Dreaming 2 jatkaa erinomaista sarjaa loistavasti. Edellisen osan loppu oli todella loistava ja tämä osa jatkaakin erinomaisesti tarinaa. Se kuinka traumatisoituneita tytöt ovat tapahtumista oli erittäin tunnelmallista. Kirjan tapahtumat saivat monissa kohdissa kylmät väreet kiirimään pitkin selkäpiitäni. Piirrosjälki on edelleen aivan moitteetonta ja mahtavaa.

Paikalla 2 jäsentä ja 45 vierailijaa
Kuunliekki, neri
Uusin jäsen: Pieni ja sitkeä
Jäseniä yhteensä: 9868