Eksyneet näkevät unia
Keskiarvo 2.85
2.85 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (10)
Kirjahyllytilastot

Eksyneet näkevät unia

Kirsti Ellilä
Julkaistu: heinäkuu 7, 2011 (Karisto)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiasatufantasia, nuoret
Avainsanat: kotimainen
Osallistu keskusteluun (viestejä 1 kpl)

Sidottu.

Jännittävä ja haikeankaunis nuorten fantasiaromaani

Nimetön on elellyt Jakob-koiransa kanssa Varjojen maassa maahisten luona siitä asti, kun hänet löydettiin eksyneenä ja muistinsa menettäneenä metsästä. Kaikki on muuten hyvin, mutta kyky nähdä unia ja kyky itkeä muistuttavat häntä entisestä elämästä. Hän ei ole voinut unohtaa, että hänelläkin on joskus ollut nimi. Kun Nimetön sattumalta saa käsiinsä kauniin silkkitakin, joka on kuin tehty hänelle, hän ymmärtää sen olevan avain hänen menneisyyteensä. Nimettömän on lähdettävä pitkälle matkalle etsimään niitä, jotka joskus tunsivat hänet nimeltä.

Kirsti Ellilän uutuus on upea, klassinen fantasiaseikkailu koti-ikävästä ja oman identiteetin etsimisestä. Nimettömän matka Varjojen maasta kohti kaukaista Orientiaa on täynnä jännitystä ja huumoria – ja kummallisia kulkijoita, kuten maapulliaisia, suohuurulaisia ja kultakorentoja.

(muokattu 13.06.2017)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Tyttö joka purjehti Satumaan ympäri itse rakentamallaan laivalla (Satumaa, #1)Tyttö joka putosi Satumaan alle ja juhli varjojen valtakunnassa (Satumaa, #2)Vihreä tukkaKirjaan kadonnutPikkunoita
Paikalla 1 jäsen ja 46 vierailijaa
koi
Uusin jäsen: sare
Jäseniä yhteensä: 8800