Kylmäveristen klubi (Sookie Stackhouse, #3)
Keskiarvo 3.77
3.77 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (289)
Kirjahyllytilastot

Kylmäveristen klubi

Charlaine Harris
Julkaistu: marraskuu 26, 2010 (Gummerus)
Alkuperäinen nimi: Club Dead
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, paranormaali romantiikka
Avainsanat: ihmissudet, tv-sarja, vampyyrit
Osallistu keskusteluun (viestejä 26 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2003. Suomentanut Sari Kumpulainen. Sidottu.

Sookie Stackhousella on mieshuolia. Vaikka hänen vampyyripoikaystävänsä Bill on niitä harvoja, joiden ajatuksia hän ei pysty lukemaan, on selvää, että miehellä on nyt paljon salattavaa. Kaiken kukkuraksi Bill väittää lähtevänsä liikematkalle ja katoaa reissullaan kuin maan nielemänä.

Sydämensä särkenyt Sookie ryhtyy etsimään vampyyrisulhoaan yhdessä Ericin, Billin salakavalan ja seksikkään pomon, kanssa. Jäljet näyttäisivät johtavan Mississippin yliluonnollisten olentojen alamaailmaan. Turvakseen ja oppaakseen näiden pahamaineiseen kantakapakkaan Sookie saa ihmissusi Alciden, joka sattuu olemaan paitsi vahva ja teräväpäinen myös syötävän komea…

Kidnappaajien kynsistä pakenemisen, Ericin lähentelyjen torjumisen ja moninaisten lemmekkäiden tunteidensa tukahduttamisen lomassa Sookie yrittää selvittää, mitä petturi-Billille oikein tapahtui. Pitäisikö Sookien yrittää pelastaa Bill pinteestä vai alkaa teroittaa vaarnaa?

Amerikkalaisen Charlaine Harrisin Sookie Stackhouse -romaanit ovat ilmiö vailla vertaistaan. Pienen piirin suosikista on vajaassa kymmenessä vuodessa tullut maailman luetuimpia kirjasarjoja. HBO:n menestyksekäs True Blood -tv-sarja perustuu Sookie Stackhouse -romaaneihin.

Kylmäveristen klubi sopii täydellisesti lukijoille, jotka nauttivat vampyyrikirjansa mieluiten kevyinä, humoristisina ja kiivastempoisina.” – Publishers Weekly

muokattu 27.01.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Caapparin kääty (Roistoakatemia, #1)Tuulen nimi (Kuninkaansurmaajan kronikka, #1)Taru sormusten herrastaValtaistuinpeli (Tulen ja jään laulu, #1)Fullmetal Alchemist

Kirja-arvioita (12)

_kirjakeiju_ avatar
Kirjoittanut
3.5

Eric kuvioissa, vallan mainiota! Lempihahmoni tv-sarjassa ja kyllähän hänen houkutteleva olemuksensa veti puoleensa näin kirjallisuudenkin välityksellä. Kirja oli jännä ja piti otteessaan. Ehkä hieman parempi kuin aiempi osa.

Truuners95 avatar
Kirjoittanut
4.5

Tässä päästiin jo tutustumaan ihmissusiin vähän lähemmin Alciden kertomuksien avulla. Tässä oli pelottavinta Billin vapauttamisyritys. Monella tapaa onnistunut kirja kuin aikaisemmatkin osat.

Sunsetbeach avatar
Kirjoittanut
4.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
inari avatar
Kirjoittanut
4.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
The Big Bad Wolf avatar
Kirjoittanut
3.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Nage avatar
Kirjoittanut
4.0
Taas upea kirja Harrisilta. Kirjassa oli sopivasti toimintaa ja juonen käänteitä. Harmi vain minäkun pidin Bilistä :)
Pauliah avatar
Kirjoittanut
3.0
Kai minä kirjasta tykkäsin kun sen illassa läpi luin, mutta ärsytyskynnys oli melkoisen matala. Olen jo kolmen kirjan jälkeen kyllästynyt tähän 'oon viaton pieni neitsyt ah ihanaa ja nyt pyöritän kolmea miestä ja kaikki haluaa minua'-tyyliin. Erittäin iso plussa ihanasta Ericistä, mutta silti puskee jo korvista. Päättäis jo.
Lilly avatar
Kirjoittanut
4.5
Loistava kirja muuten, mutta puolestani Billin osuutta voisi huomattavasti pienentää. En voi sietää kyseistä "henkilöä". Mahtavaa, että Eric saa jo enemmän huomiota ja muita komeita miehiä astuu kuvaan.
Yoana avatar
Kirjoittanut
4.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
kyyhkynen avatar
Kirjoittanut
5.0
Tämä kirjasarja tuntuu paranevan kirja kirjalta. Luin kolme ensimmäistä kirjaa putkeen tässä parin viime päivän aikana ja koukkuunnuin täysin. Plussat ja miinukset: + Sookie on mahtava päähenkilö. Hänellä on oma tahto, tunteet ja hän on niin itsenäinen ja reipas. Sookie kuvailee tapahtumia myös hauskasti ja häneen voi samaistua. + Useimmat muutkin henkilöt ovat onnistuneita. Eric ja Alcide ovat ihania ja Billkin useimmiten, vaikka tässä kirjassa hän onkin todella ... (lisää)
Q_Black avatar
Kirjoittanut
4.0
Tämä sarja kyllä paranee mitä pidemmälle sitä lukee. Kirjojen hyvä puoli on se, että ne eivät ole kovin pitkiä. Kirjat ovat helppolukuisia eikä asioita jäädä vatvomaan monen kymmenen sivun verran. Tv-sarjaa seuranneena huomaa, että monet asiat häiritsevät puolin ja toisin, mutta ei kuitenkaan häiritsevästi. Kirjan idea on hyvin keksitty ja kyseinen tuotantokausi kuului kyllä suosikkeihini. Eric jaksaa naurattaa kerta toisensa jälkeen, mutta Bill ottaa enemmänkin hermoon. ... (lisää)
NermiEddlitt avatar
Kirjoittanut
5.0
Charlaine Harrisin Southern Vampire Mysteries/ Sookie Stackhouse- sarjan kolmas kirja- jännittävä, kuuma ja yllätyksellinen Kylmäveristen klubi pääse hetivälittömästi suosikkikirjalistalleni. Bill on siis kateissa. Billin etsimiseen Sookie saa avukseen Eric Northmanin, hoteista hoteimman viikinkivampyyrin, Billin pomon, joka arvatenkin yrittää jälleen vilpittömästi lähennellä Sookieta. Uutena innostuksen kohteenani on Alcide kuuma ihmissusi, jonka Sookie saa avukseen ... (lisää)
Paikalla 1 jäsen ja 26 vierailijaa
Wuti
Uusin jäsen: u s k a
Jäseniä yhteensä: 9877