Ihmissusi yössä
Keskiarvo 2.83
2.83 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (3)
Kirjahyllytilastot

Ihmissusi yössä

Mike Ploog
Julkaistu: kesäkuu 2010 (Egmont)
Alkuperäinen nimi: Werewolf by Night
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu, sarjakuva
Avainsanat: ihmissudet

Alkuperäistarinat ilmestyneet Marvel Spotlight- ja Werewolf by Night -lehdissä 1972–73. Kuvittanut Michael G. Ploog. Suomentanut Antti Poussa. Marvel -tuotantoa. Sidottu.

Legendaarinen 70-luvun kauhuseikkailu IHMISSUSI YÖSSÄ nyt hienona kokoelmana. Jack Russell on kuin kuka tahansa nuori mies... paitsi että täyden kuun aikaan hän muuttuu raivoavaksi hirviöksi, jota kutsutaan ihmissudeksi! Miksi tämä kirous on osunut juuri häneen... ja onko Russellin mahdollista päästä eroon hirvittävästä taakastaan, ennen kuin susi koituu hänen läheistensä kohtaloksi?

Kauhufantasiaa ja toimintatrilleriä yhdistelevät IHMISSUSI YÖSSÄ piti lukijat otteessaan vuosina 1973–1976 jatkotarinan muodossa, nyt tämä 224-sivuinen kokoelma esittelee sarjan avausjaksot kronologisessa järjestyksessä, mukana myös ihkaensimmäiset jaksot, joita ei suomeksi ole ennen nähty. Hienosta mustavalkokuvituksesta vastaa kauhun mestari Mike Ploog.

muokattu 23.10.2018

Muita kirjoja joista saatat pitää

The Dreaming 3Amerikan vampyyri (Amerikan vampyyri, #1)Asfalttitasanko ja muita kertomuksiaVampyyrin oppipoika (Darren Shanin tarina (sarjakuva), #2)The Walking Dead: Ensimmäinen kirja (The Walking Dead, #1)
Paikalla 1 jäsen ja 73 vierailijaa
Kuunliekki
Uusin jäsen: Teo Stricher
Jäseniä yhteensä: 9860