Valittujen taisto (Partholon, #2)
Keskiarvo 3.49
3.49 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (39)
Kirjahyllytilastot

Valittujen taisto

P. C. Cast
Julkaistu: joulukuu 23, 2010 (Harlequin)
Alkuperäinen nimi: Divine by Choice
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka

Alkuteos ilmestynyt 2006. Suomentanut Eeva Koskimies. Nidottu.

Shannon kantaa aviopuolisonsa ylishamaani ja kentauri ClanFintanin lasta ja haluaa nopeasti takaisin hänen luokseen Partholoniin – maailmaan, josta on tullut hänen omansa.

Shannon on selvinnyt epäilemästään tappavasta taudista, ja voimakkaat pahoinvoinnin aallot ovat saaneet merkityksen: hän on onnellisesti raskaana.

Hänet kuitenkin tempaistaan takaisin vanhaan maailmaansa, jossa hänen maineensa on täysin tahrautunut entisen Eponan valitun esiinnyttyä hänenä. Jos tämä ei lannista Shannonia, niin viimeistään tunne, että pahuus ajaa häntä takaa, vie hänen voimansa.

Onneksi hänellä on kannustajanaan hurmaava Clint, joka on täysin hänen oman miehensä kopio, tosin vailla kavioita, eivätkä he yhdessä luovuta taistoa. Mutta missä maailmassa Shannonin tulisi elää elämänsä?

"P.C. Cast on luonut fantasiamaailman, johon voi heittäytyä täydellisesti." – Writers Unlimited

"Partholon on lumoavan mystinen fantasiamaailma." – Publishers’ Weekly

muokattu 27.01.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Langennut enkeli (Langennut enkeli, #1)Kuolematon (Langenneet enkelit, #6)Velhotanssi (Noitakronikat, #2)Vapautettu rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #9)Kodittomat sielut (Intertwined, #1)

Kirja-arvioita (1)

rudi92 avatar
Kirjoittanut
4.5

Valittujen taisto jatkaa mallikkaasti Partholon-sarjaa. Pidän sarjan juonesta, ja Shannonista, vaikken, kuten jo ensimmäisen osan arvostelussa mainitsin, voikaan samaistua häneen. ClanFintan on myös mahtava hahmo. 

Kirjan kirjoitustyylissä on kuitenkin jotain, mikä vähän tökkii. Shannonin ja ClanFintanin rakkaustarina on ihana, mutta liian nopeasti syttynyt. Ihmisten maailman Clint oli myös todella ihana, mutta taas se liian nopea tunteiden roihahtaminen ottaa päähän. 

Muuten kirja on todella mahtava, nopeatempoinen ja -lukuinen. Nautin siitä suuresti.

Paikalla 2 jäsentä ja 35 vierailijaa
haplotus, Freyja
Uusin jäsen: Ekoa
Jäseniä yhteensä: 9552