Ella Auran tuomiopäiväkirja

Elena Mady
fantasia, lapset
Ella Auran tuomiopäiväkirja - Elena Mady7.28

Päällys: Ture Ekroos. Sidottu.

Maa säkenöi kuin safiiri olennon tarkkaillessa sitä Kuusta. Ihmiset saisivat aikaan maailman tuhon, vain yksi ainoa ennustus sanoi toisin. Mitätön keitu ja ihmispoika eivät ihmiskuntaa pelastaisi! Olento tuhoaisi kaikki, jotka hänen tielleen asettuisivat…

Keitutyttö Ella Aura, keijun ja tontun jälkeläinen, lähtee Lapin tuntureille opiskelemaan keituagentiksi. Siellä hän saa tietää, että hänen elämänsä suuri tehtävä on suojella parasta ystäväänsä ja omaa ihmistään Tomia. Mutta miksi kukaan haluaisi pahaa Suomen tavallisimmalle pojalle?

Ella Auran tuomiopäiväkirja on kotimaisen fantasiasarjan todentajuinen ja koukuttava aloitusosa, jonka inhimillisen erehtyvät sankarit Ella Aura ja Tom Vuori eivät niele opetuksia pureksimatta. Nokkela huumori ja leikkivät lauseet lentävät kepeänä, mutta kuljettavat muassaan tärkeää viestiä yksilön merkityksellisyydestä.

Elena Mady on helsinkiläinen muusikko, kirjoittaja ja kouluttaja, joka on asunut suuren osan elämästään Yhdysvalloissa. Hän on nähnyt unia keitumaailmasta jo kymmenvuotiaasta alkaen.

Keskustelua: Elena Mady :: viestejä 2 kpl
Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
Kampanja: 30 päivän ilmainen Nextoryn kokeilujakso koodilla 🠊 risingshadow (lisätietoa)


Julkaistu: heinäkuu 19, 2011
Kustantaja: WSOY
Tyylit: fantasia, lapset
Avainsanat: kotimainen
Arvosanalla: 7.28/10
Arvosanoja: 28
Muokattu: toukokuu 24, 2012

Ella Aura -kirjasarja

Ella Auran tuomiopäiväkirja7.28
Ella Aura ja kolmastoista haltia (Ella Aura #2)7.62
Tom ja Morbicuksen kosto (Ella Aura #3)8.46

Kirja-arvioita

8/10 |
huhtikuu 06, 2015
Mielestäni tämä kirja on hyvin onnistunut. Se on viihdyttävä ja puhutteleva, kuten hyvät kirjat aina. Ella Auran ja hänen ihmisensä välinen ystävyys on hellyyttävää ja jollaista tosiystävyys on parhaimmillaan. Lukuunottamatta telepatiaa ...