Ella Auran tuomiopäiväkirja (Ella Aura, #1)
Keskiarvo 3.65
3.65 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (27)
Kirjahyllytilastot

Ella Auran tuomiopäiväkirja

Elena Mady
Julkaistu: heinäkuu 19, 2011 (WSOY)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, lapset
Avainsanat: kotimainen

Päällys: Ture Ekroos. Sidottu.

Maa säkenöi kuin safiiri olennon tarkkaillessa sitä Kuusta. Ihmiset saisivat aikaan maailman tuhon, vain yksi ainoa ennustus sanoi toisin. Mitätön keitu ja ihmispoika eivät ihmiskuntaa pelastaisi! Olento tuhoaisi kaikki, jotka hänen tielleen asettuisivat…

Keitutyttö Ella Aura, keijun ja tontun jälkeläinen, lähtee Lapin tuntureille opiskelemaan keituagentiksi. Siellä hän saa tietää, että hänen elämänsä suuri tehtävä on suojella parasta ystäväänsä ja omaa ihmistään Tomia. Mutta miksi kukaan haluaisi pahaa Suomen tavallisimmalle pojalle?

Ella Auran tuomiopäiväkirja on kotimaisen fantasiasarjan todentajuinen ja koukuttava aloitusosa, jonka inhimillisen erehtyvät sankarit Ella Aura ja Tom Vuori eivät niele opetuksia pureksimatta. Nokkela huumori ja leikkivät lauseet lentävät kepeänä, mutta kuljettavat muassaan tärkeää viestiä yksilön merkityksellisyydestä.

Elena Mady on helsinkiläinen muusikko, kirjoittaja ja kouluttaja, joka on asunut suuren osan elämästään Yhdysvalloissa. Hän on nähnyt unia keitumaailmasta jo kymmenvuotiaasta alkaen.

(muokattu 24.05.2012)

Muita kirjoja joista saatat pitää

ÄänihäkkiMuumilaakso juhlii 2 (Muumien suuri juhlakirja, #2)Sirppipyörre (Takeshitan kintereillä, #2)HelmenkantajaTom ja Morbicuksen kosto (Ella Aura, #3)

Kirja-arvioita (1)

suden veli avatar
Kirjoittanut ()
4.0
Mielestäni tämä kirja on hyvin onnistunut. Se on viihdyttävä ja puhutteleva, kuten hyvät kirjat aina. Ella Auran ja hänen ihmisensä välinen ystävyys on hellyyttävää ja jollaista tosiystävyys on parhaimmillaan. Lukuunottamatta telepatiaa ja haltijoita on kirja varsin tavallista elämää kuvaava ja paikoitellen varsin realistinen. Näin luettuani kirjan melkein toivon, että minullakin olisi oma "keitu" tuolla jossakin. Suosittelen aikuisillekin luettavaksi
Paikalla 2 jäsentä ja 70 vierailijaa
Fievre, Lyyskis
Uusin jäsen: Hapanrapakko
Jäseniä yhteensä: 8802