Lankeemus (Vitsaus-trilogia, #2)
Keskiarvo 3.39
3.39 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (55)
Kirjahyllytilastot

Lankeemus

Guillermo del Toro, Chuck Hogan
Julkaistu: maaliskuu 25, 2011 (Tammi)
Alkuperäinen nimi: The Fall
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu
Avainsanat: tv-sarja, vampyyrit
Osallistu keskusteluun (viestejä 1 kpl)

Lankeemus: Toinen kirja. Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Risto Raitio. Sidottu, kansipaperi.

Kulttiohjaajan ja menestyskirjailijan aikuisten vampyyritarina saa jatkoa!

Kuudessa päivässä New Yorkista tuli vampyyrikaupunki, ja nyt pimeät lentokoneet ovat laskeutuneet jo Tokion, Moskovan ja Lontoon kentille...

Eph Goodweather jatkaa joukkoineen mahdottomalta tuntuvaa taisteluaan vampyyrivitsausta vastaan. Samalla hän yrittää epätoivoisesti suojella poikaansa tämän äidiltä, joka on jo viruksen saastuttama. Vampyyrien rivit alkavat kuitenkin rakoilla. Vanhan ja uuden maailman vampyyrien välille syttyy sota, jonka jaloissa ihmiset pyörivät pelokkaina. Kumpikin vampyyrijoukko yrittää saada käsiinsä mystisen kirjan, sillä sen löytäjällä on käsissään maapallon tulevaisuus.

Trilogian ensimmäinen osa Vitsaus ilmestyi 2009 ja saavutti suuren lukijakunnan. Lankeemus jatkaa siitä, mihin Vitsaus loppui, ja vauhti sen kuin kiihtyy.

muokattu 14.07.2017

Muita kirjoja joista saatat pitää

Sielujen järvi (Darren Shanin tarina, #10)Kohtalon perilliset (Darren Shanin tarina, #12)Carmilla ja muita kertomuksia (Savukeitaan kauhuklassikot, #1)Varjojen vangit (Darren Shanin tarina, #11)Kilikorven vampyyri (Iik!, #2)

Kirja-arvioita (1)

rudi92 avatar
Kirjoittanut
4.5

Lankeemus on hieman huonompi kuin loistava Vitsaus. Ei sekään tietysti mikään huono ole, mutta hieman tylsempi. Tuntui vähän siltä, että tämä toinen osa olisi vain jokin pakollinen osa, johon ei tarvitse panostaa. 

Hahmot ovat pysyneet aika lailla samanlaisina. Gus sai enemmän tässä kirjassa roolia, ja pidin siitä. Hänkin on ihan hyvä hahmo, vaikkei ihan suosikkini olekaan.

Saa nähdä, miten kolmannen osan käy. Ja onhan se mielenkiintoista saada tietää, millä taikatempuilla ihmiset pelastuvat täysin epätoivoisesta tilanteesta.

Paikalla 1 jäsen ja 49 vierailijaa
LordStenhammar
Uusin jäsen: Tino Vehoniemi
Jäseniä yhteensä: 9367