Valontuoja (Partholon, #3)
Keskiarvo 2.87
2.87 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (26)
Kirjahyllytilastot

Valontuoja

P. C. Cast
Julkaistu: tammikuu 18, 2011 (Harlequin)
Alkuperäinen nimi: Divine by Blood
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka

Alkuteos ilmestynyt 2007. Suomentanut Eeva Koskimies. Nidottu.

Rhiannon synnyttää tyttären Morriganin ja juuri ennen menehtymistään synnytykseen tekee sovinnon paholaisen Pryderin kanssa.

Morrigan kasvaa Shannonin isovanhempien kanssa Oklahomassa. Hän tuntee olevansa erilainen kuin muut teini-ikäiset ystävänsä ja hänen isovanhempansa kertovat hänelle ihmeellisiä asioita hengistä ja jumalista.

Juuri kun Morriganin pitäisi aloittaa opinnot yliopistossa, hän saa tietää, että hänen äitinsä ei olekaan Shannon vaan tämän kaksoisolento Rhiannon.

Liuskekiviluolassa Morrigan kuulee kivien puhuvan hänelle ja hän löytää itsestään yliluonnollisia kykyjä. Kivien avulla hän siirtyy Partholoniin, jossa pahan valta yrittää vielä saada sijaansa. Onnistuuko Morrigan taltuttamaan pahan ja kuka on seuraava ylipapitar?

(muokattu 27.01.2016)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kesytön (Susiraja, #1)Ikuisuus (Väristys, #3)Vapautettu rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #9)Hämärän reunalla (Yön siivet, #7)Häivähdys (Väristys, #2)

Kirja-arvioita (1)

Chrysanthe avatar
Kirjoittanut ()
1.0
Jäi jotenkin kuivaksi, onneksi sentään loppu oli jotenkuten siedettävä. Kyllä sen loppuun luki, en kyllä toiste jaksa lukee =/
Paikalla 2 jäsentä ja 59 vierailijaa
Astorethein, haplotus
Uusin jäsen: Kari Eerola
Jäseniä yhteensä: 8763