Valontuoja (Partholon, #3)
Keskiarvo 2.87
2.87 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (26)
Kirjahyllytilastot

Valontuoja

P. C. Cast
Julkaistu: tammikuu 18, 2011 (Harlequin)
Alkuperäinen nimi: Divine by Blood
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka

Alkuteos ilmestynyt 2007. Suomentanut Eeva Koskimies. Nidottu.

Rhiannon synnyttää tyttären Morriganin ja juuri ennen menehtymistään synnytykseen tekee sovinnon paholaisen Pryderin kanssa.

Morrigan kasvaa Shannonin isovanhempien kanssa Oklahomassa. Hän tuntee olevansa erilainen kuin muut teini-ikäiset ystävänsä ja hänen isovanhempansa kertovat hänelle ihmeellisiä asioita hengistä ja jumalista.

Juuri kun Morriganin pitäisi aloittaa opinnot yliopistossa, hän saa tietää, että hänen äitinsä ei olekaan Shannon vaan tämän kaksoisolento Rhiannon.

Liuskekiviluolassa Morrigan kuulee kivien puhuvan hänelle ja hän löytää itsestään yliluonnollisia kykyjä. Kivien avulla hän siirtyy Partholoniin, jossa pahan valta yrittää vielä saada sijaansa. Onnistuuko Morrigan taltuttamaan pahan ja kuka on seuraava ylipapitar?

muokattu 27.01.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kesytön (Susiraja, #1)Langennut enkeli (Langennut enkeli, #1)Liekki (Liekki-trilogia, #1)Verisuudelma (Mustan tikarin perintö, #1)Illallinen vampyyrin kanssa

Kirja-arvioita (2)

rudi92 avatar
Kirjoittanut
4.0

Valontuoja on hyvä kirja, vaikka tässä osassa päähenkilönä onkin Rhiannonin tytär Morrigan. Juoni on vähän huonompi, kuin kahdessa ekassa osassa, mutta onneksi toteutus toimii. Morrigan oli aluksi mielestäni hyvä tyyppi, ja häneen pystyin samaistumaan paljon paremmin kuin Shannoniin. Mutta aika pian hänestä muotoutui rasittava ja typerä tyttö, joka sai kiristelemään hampaita. Myös tässä osassa on rakkaustarina, mutta se jätti minut todella kylmäksi. En välittänyt ... (lisää)

Chrysanthe avatar
Kirjoittanut
1.0
Jäi jotenkin kuivaksi, onneksi sentään loppu oli jotenkuten siedettävä. Kyllä sen loppuun luki, en kyllä toiste jaksa lukee =/
Paikalla 3 jäsentä ja 54 vierailijaa
Kuunliekki, neri, Valerie
Uusin jäsen: Matti
Jäseniä yhteensä: 9885