Rakas vampyyrini
Keskiarvo 3.61
3.61 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (38)
Kirjahyllytilastot

Rakas vampyyrini

Michele Hauf
Julkaistu: tammikuu 18, 2011 (Harlequin)
Alkuperäinen nimi: Her Vampire Husband
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka
Avainsanat: ihmissudet, vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Eeva Parviainen. Nidottu.

Blu on elänyt koko elämänsä raakalaisesti käyttäytyvien ihmissusiurosten seurassa, mutta avioituminen vampyyrin kanssa tuntuu sitäkin julmemmalta.

Blu ei ole koskaan pitänyt isäänsä rakastamisen arvoisena. Isä paljastaakin koko julmuutensa naittaessaan hänet ikälopulle vampyyrimiehelle. Blu ajattelee kaiken vain olevan näytelmää, jossa hän on pieni pelinappula, ja sivusta seuraajien mielenkiinnon lopahdettua hän voisi livistää takaisin oman rakastajansa luo.

Kunnianarvoisa vampyyri ja heimonvanhin Creed Saint-Pierre suostuu ottamaan nuorikokseen rahvaanomaisen ihmissusinaaraan, vaikka onkin monisatavuotisen elämänsä aikana tottunut pikemminkin hovietikettiin kuin räikeisiin peruukkeihin ja nenäkkäisiin nimittelyihin.

Avioliitto ei kuitenkaan takaa automaattisesti rauhaa; ei Kansakuntien välillä eikä varsinkaan aviovuoteessa. Mutta antaako elämä yllättää, voittaako rakkaus kaunat ja veriset taistelut?

muokattu 27.01.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Veren imussa (Sookie Stackhouse, #4)Veren perintö (Sookie Stackhouse, #6)Selviytyjät (Intertwined, #2)Kylmäveristen klubi (Sookie Stackhouse, #3)Jäljitetty (Susiraja, #3)

Kirja-arvioita (5)

Q_Black avatar
Kirjoittanut
4.0
Olen pitkään halunnut lukea kirjan, jossa kirjoitetaan vampyyrin ja ihmissuden suhteesta, koska niitä ei pahemmin ole eteen sattunut. Todella kivasti kirjoitettu ja taattua Harlequin-laatua. Asia luisuu sujuvasti toiseen eikä niitä jäädä vatvomaan. Lisäksi rakastan suuresti suhteita, jossa pari aluksi vihaa toisiaan ja he naljailevat keskenään. Blu on ihanan säpäkkä persoona. Creed taas asiallisempi, mutta ei onneksi mitenkään "Edwardmainen". Juoni on loistava. Plussaa tietenkin kaiken maailman fantasiaolennoista! On vampyyreja, susia, noitia ja keijuja!
Pauliah avatar
Kirjoittanut
3.0
Pitihän tämäkin ostaa ja lukea kun paranormal romance harlequineista tykkään muutenkin! Valitettavasti kirja jäi hyvin laimeaksi omaan makuun :(
Epeli avatar
Kirjoittanut
3.0
En oo vielä lukenu kirjaa mutta ihan kiinnostukseltani rupesin kattomaan mistä löytyis ja kirjastoissa on 7 kapaletta! Eli Helmet netistä löytyy kun laittaa hakuun kirjan nimen:)
Kirsikka avatar
Kirjoittanut
4.0
Kuulostaa kauhean hyvälle, mutta suorastaan muserruin kun luin ettei kirjaa enää myydä... Eikä tasan löydy kirjaston hyllystä ... Onko kukaan harrastanut kirjavaihtoa? Lähetetään postissa kirja toiselle, toinen lukee ja lähettää takaisin? Kauhean kätevää tämmösissä tapauksissa. Ja luotettava, kirjaihmisiä kun ollaan! Postikulut postiennakolla puoliksi. Hyvin toimii! Halukkaita?
lina avatar
Kirjoittanut
3.0
Haluan kovasti lukea kirjan, mutta niitä ei näköjään enää myydä :( Tietääkö kukaan, että voisinko saada kirjan jostakin?
Paikalla 26 vierailijaa
Uusin jäsen: Ruska
Jäseniä yhteensä: 9376