Rakas vampyyrini

Michele Hauf
fantasia, paranormaali romantiikka
Rakas vampyyrini - Michele Hauf7.22

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Eeva Parviainen. Nidottu.

Blu on elänyt koko elämänsä raakalaisesti käyttäytyvien ihmissusiurosten seurassa, mutta avioituminen vampyyrin kanssa tuntuu sitäkin julmemmalta.

Blu ei ole koskaan pitänyt isäänsä rakastamisen arvoisena. Isä paljastaakin koko julmuutensa naittaessaan hänet ikälopulle vampyyrimiehelle. Blu ajattelee kaiken vain olevan näytelmää, jossa hän on pieni pelinappula, ja sivusta seuraajien mielenkiinnon lopahdettua hän voisi livistää takaisin oman rakastajansa luo.

Kunnianarvoisa vampyyri ja heimonvanhin Creed Saint-Pierre suostuu ottamaan nuorikokseen rahvaanomaisen ihmissusinaaraan, vaikka onkin monisatavuotisen elämänsä aikana tottunut pikemminkin hovietikettiin kuin räikeisiin peruukkeihin ja nenäkkäisiin nimittelyihin.

Avioliitto ei kuitenkaan takaa automaattisesti rauhaa; ei Kansakuntien välillä eikä varsinkaan aviovuoteessa. Mutta antaako elämä yllättää, voittaako rakkaus kaunat ja veriset taistelut?

Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat ja Elisa Kirja

Julkaistu: tammikuu 18, 2011
Kustantaja: Harlequin
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka
Avainsanat: ihmissudet, vampyyrit
Alkuperäinen nimi: Her Vampire Husband
Arvosanalla: 7.22/10
Arvosanoja: 38
Muokattu: tammikuu 27, 2016

Nocturne -kirjasarja

Harlequinin paranormaalin romantiikan sarja (2010–2013).

Alasarja Partholon
Alasarja Manalan valtiaat
Alasarja Yön siivet
Alasarja Kissojen kesken
Alasarja Veren viemät
Alasarja Rauta-saaga
Alasarja Intertwined
Alasarja Synnit

Verilinja6.52
Pimeällä puolella6.10
Rakas vampyyrini7.22
Pimeä kuu6.58
Yön kutsu5.62

Kirja-arvioita

6/10 |
kesäkuu 30, 2014
Pitihän tämäkin ostaa ja lukea kun paranormal romance harlequineista tykkään muutenkin! Valitettavasti kirja jäi hyvin laimeaksi omaan makuun :(
6/10 |
syyskuu 30, 2012
En oo vielä lukenu kirjaa mutta ihan kiinnostukseltani rupesin kattomaan mistä löytyis ja kirjastoissa on 7 kapaletta! Eli Helmet netistä löytyy kun laittaa hakuun kirjan nimen:)
8/10 |
syyskuu 20, 2012
Kuulostaa kauhean hyvälle, mutta suorastaan muserruin kun luin ettei kirjaa enää myydä... Eikä tasan löydy kirjaston hyllystä ... Onko kukaan harrastanut kirjavaihtoa? Lähetetään postissa kirja toiselle, toinen lukee ja lähettää ...
6/10 |
elokuu 29, 2012
Haluan kovasti lukea kirjan, mutta niitä ei näköjään enää myydä :( Tietääkö kukaan, että voisinko saada kirjan jostakin?
8/10 |
kesäkuu 12, 2011
Olen pitkään halunnut lukea kirjan, jossa kirjoitetaan vampyyrin ja ihmissuden suhteesta, koska niitä ei pahemmin ole eteen sattunut. Todella kivasti kirjoitettu ja taattua Harlequin-laatua. Asia luisuu sujuvasti toiseen eikä niitä jäädä ...