Ikävystyminen (Death Note, #1)
Keskiarvo 4.12
4.12 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (43)
Kirjahyllytilastot

Ikävystyminen

Tsugumi Ohba, Takeshi Obata
Julkaistu: 2004 (Egmont)
Alkuperäinen nimi: Taikutsu
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, sarjakuva, jännitys

Alkuteos ilmestynyt 2004. Tarina: Tsugumi Ohba. Kuvitus: Takeshi Obata. Suomentanut Suvi Mäkelä. Nidottu.

Sisältää luvut:

  • Ikävystyminen
  • L
  • Perhe
  • Sähkövirta
  • Silmät
  • Manipulaatio
  • Kohde

”Ihminen, jonka nimi kirjoitetaan tähän muistikirjaan, kuolee.” Light Yagami löytää muistikirjan, jonka avulla sen omistaja voi surmata haluamansa ihmisen. Light ei usko kirjasen voimaan, mutta kaksi kuollutta rikollista myöhemmin hän tietää omaavansa maailmaa muuttavan aseen. Mitä sinä tekisit vastaavassa tilanteessa?

Death Note on yksi maailman suosituimpia ja arvostetuimpia japanilaisia sarjakuvia. Tämä omaperäinen ja yliluonnollinen dekkari sopii myös vaativaan makuun. Älykäs, syvällinen ja väkivaltainen sukellus ihmismielen synkimmille sivupoluille.

muokattu 13.12.2010

Muita kirjoja joista saatat pitää

Muistinmenetys (Death Note, #5)Yhteys (Death Note, #2)Kohde (Death Note, #8)Sukulaissielu (Death Note, #11)Eliminaatio (Death Note, #10)

Kirja-arvioita (2)

Adolfina Romanov avatar
Kirjoittanut
4.5

Suurenmoinen! Kuvitus todella ensiluokkaista, juoni jännittävää. Puhekuplat joskus liian pitkiä, jotta sarjakuvan helppous säilyisi, mutta aikuisempaan makuun suunnatulle dekkarille annettakoon se anteeksi. Upean synkkä tunnelma, oivallinen käännös ja Ryuk on aivan ihana!

Jenny Rahikainen avatar
Kirjoittanut
4.0
Really awesome and gorgeous manga! It's all the death and mysticism of the book ... And it's the main character is smart, and well ... he has a special understanding of the complete creation of the world ... A great drawing style and the different personalities ... Can not say much more than you have to read this! Todella mahtava ja upea manga! Se kaikki kuolema ja mystiikka kirjassa... Ja se että päähenkilö on fiksu, ja no... hänellä on erikoinen käsitys täydellisen maailman luomisesta... Hieno piirustus tyyli ja erilaiset persoonat... Ei voi sanoa muuta kuin lukekaa!
Paikalla 2 jäsentä ja 30 vierailijaa
Sj, Lyyskis
Uusin jäsen: Anders Vacklin
Jäseniä yhteensä: 9452