Vaarallinen polku (Soturikissat, #5)
Keskiarvo 4.25
4.25 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (154)
Kirjahyllytilastot

Vaarallinen polku

Erin Hunter
Julkaistu: huhtikuu 11, 2011 (Art House)
Alkuperäinen nimi: A Dangerous Path
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaeläinfantasia, nuoret
Avainsanat: kissat
Osallistu keskusteluun (viestejä 12 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2004. Suomentanut Vesa-Matti Paija. Sidottu.

Varjoklaani on saanut uuden, julman päällikön, mutta onko hänen vallanjanonsa sammunut – vai hautooko hän kostoa palavammin kuin koskaan? Tulisydän pelkää, että Tiikeritähden nousu liittyy hirvittäviin painajaisiin, jotka riivaavat häntä öisin.

Metsään on tunkeutunut myös salaperäinen uusi uhka, joka asettaa kaikkien kissojen hengen vaakalaudalle. Tulisydämen rakas päällikkö on kääntänyt selkänsä soturiesi-isille ja Tulisydämen sisintä kalvaa epäilys, että tämä on oikeassa. Onko Tähtiklaani hylännyt heidät iäksi?

Warrior Cats -kirjoilla on maailmalla miljoonia lukijoita, ja sarja on käännetty useille kielille. Vaarallinen polku on sarjan viides osa.

”Hunterin maailma on piirretty entistä hienommin vedoin, ja hahmoista on tullut syvempiä. Fanit jäävät odottamaan seuraavaa osaa vesi kielellä.” – Kirkus Reviews

muokattu 13.12.2014

Muita kirjoja joista saatat pitää

Taivasklaanin kohtalo (Soturikissat-erikoisseikkailut, #2)Vatukkatähden myrsky (Soturikissat-erikoisseikkailut, #7)Keltahampaan salaisuus (Soturikissat-erikoisseikkailut, #5)Ensimmäinen taistelu (Soturikissat: Klaanien synty, #3)Aamunkoi (Soturikissat: Uusi profetia, #3)

Kirja-arvioita (11)

Rosale avatar
Kirjoittanut
5.0
Voi Sinitähti...:( Silmät kostuivat lukiessani Sinitähden viimeiset sanat...: "Sinusta tulee Tulitähti, Myrskyklaanin valaisija.." Nyyh! :(
Poison Girl avatar
Kirjoittanut
5.0
Hotkaisin kirjan taas ihan muutamassa päivässä. Soturikissat ovat vaan niin jännittäviä ja koukuttavia! Tässä kirjassa ei sinänsä ollut ennalta-arvattavuuksia, kun esinäytöksestä saa jo tietää mikä metsän kissoja uhkaa. Sinitähden vainoharhaisuus on kamalan surullista, mutta Tulisydän yrittää parhaansa pitääkseen klaanin kasassa. Nyt alkaa olla jo haikea olo, sillä viimeinen osa on enää jäljellä.
Lonely Reader avatar
Kirjoittanut
4.0
Jännitysta jännityksen perään mutta myös surua. Sinitähden kuolema yllätti kaikki mutta se oli jo aika pöpi tuossa kirjan lopussa ettei yhtään ihmetyttänyt ja nyt tulitähti on päälikkö. vai onko? en enää muista koska siitä on jo niin kauan aikaa kun viimeksi luin tän osan.
Luinwen avatar
Kirjoittanut
3.0

Samalla kaavalla mennään kuin aikaisemmatkin kirjat. Ihan pätevää viihdykettä. Lue koko arvostelu täältä: https://haaveenakirjailijanura.blogspot.com/2020/10/kirja-arvostelu-erin-hunter-vaarallinen.html

Sipe avatar
Kirjoittanut
3.5
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
lolde avatar
Kirjoittanut
4.5
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Soturikissat-fani03 avatar
Kirjoittanut
5.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Yllatuus avatar
Kirjoittanut
5.0
Hyvä kirja suosittelen kaikille
Lilli Pii avatar
Kirjoittanut
5.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
BlackRose99 avatar
Kirjoittanut
5.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Inactive avatar
Kirjoittanut
3.5
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Paikalla 43 vierailijaa
Uusin jäsen: Inga Honkamäki
Jäseniä yhteensä: 9748