Ikiyön tarinoita (Yön siivet, #1)
Keskiarvo 3.51
3.51 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (45)
Kirjahyllytilastot

Ikiyön tarinoita

Maggie Shayne
Julkaistu: helmikuu 15, 2011 (Harlequin)
Alkuperäinen nimi: Twilight Phantasies
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka
Avainsanat: vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 1993. Suomentanut Hanna Arvonen. Nidottu.

Tamara on aina tiennyt olevansa erilainen kuin muut. Menetettyään vanhempansa hän on elänyt yksinäisen elämän holhoojansa Danielin kanssa, jonka työtoveri hän myöskin on ollut PTI:ssä – Paranormaalin Tutkimuksen Instituutissa.

Tamara tuntee, että jokin asia on muuttumassa; hän ei saa nukuttua öisin, Daniel ylisuojelee häntä ja hän tutustuu mieheen, joka on ventovieras, mutta jonka hän aistii tuntevansa vuosien takaa. Uusi elämä yllättää, eikä menneisyyskään jätä Tamaraa rauhaan. Mutta Tamara ei voi ollenkaan olla varma, haluaako hän tietää kaiken tämän.

(muokattu 28.01.2016)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Verenjanoa Dallasissa (Sookie Stackhouse, #2)Verisuudelma (Mustan tikarin perintö, #1)Minun rakastajani (Mustan tikarin veljeskunta, #8)Pahan veren valtakunta (Sookie Stackhouse, #7)Verta sakeampaa (Sookie Stackhouse, #5)

Kirja-arvioita (1)

Keskiyön kyyhkynen avatar
Kirjoittanut ()
3.0
Aloittaessani tämän kirjan odotin jotain aivan muuta. Aika oli yllätys ja samoin sisältö. Tamara oli vanhempi, mitä odotin ja "mies" oli aika laimea ja mitäänsanomaton. Mainittu uusi elämä jäi kyllä välistä. Onko takakansi vaihtunut painon aikana? Sisältö oli kuitenkin helppolukuista ja tarina uudenlainen lukukokemus. Esittelyä muuttamalla en olisi odottanut niin paljoa, joten tämä oli kyllä pettymys. Mitenköhän tästä on saatu kymmenosainen? Tuntui että tarina loppui jo tähän kirjaan. No luen seuraavan osan ja katson miten sarja lähtee käyntiin.
Paikalla 1 jäsen ja 53 vierailijaa
Pekka Hurjanen
Uusin jäsen: Pekka Hurjanen
Jäseniä yhteensä: 9100