Kadotuksen peli
Keskiarvo 3.70
3.70 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (20)
Kirjahyllytilastot

Kadotuksen peli

Clive Barker
Julkaistu: 1992 (Jalava)
Alkuperäinen nimi: The Damnation Game
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu
Osallistu keskusteluun (viestejä 3 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 1985. Suomentanut Ulla Selkälä. Kansi: Jari Rasi. Nidottu.

World Fantasy -palkintoehdokas 1986.

Sattuma oli ohjannut uhkapeluri Martin Straussin elämää niin kauan kuin hän saattoi muistaa. Nyt vihdoin onni näytti siirtyneen hänen puolelleen. Hän pääsi vankilasta ehdonalaiseen miljonääri Joseph Whiteheadin henkivartijaksi. Whitehead oli itseasiassa uhkapeluri hänkin – hän pelasi ikivanhaa peliä joka oli tuonut hänelle valtaa ja varallisuutta ja kenties ikuisen elämän.

Whiteheadilla oli kuitenkin vastapeluri. Mies, jolla oli kammottavat voimat: mies jonka sisällä aaveet asuivat: mies joka kykeni herättämään kuolleet henkiin. Ja vastapelurilla oli apuri. Väkevä goljatti jolle sähköaidat ja tappajakoirat olivat lastenleikkiä... Näiden raivolta Martin Straussin piti isäntäänsä suojella.

muokattu 23.04.2010

Muita kirjoja joista saatat pitää

Tummempaa tuolla puolenUusi aika 2: Varjosielut (Vampyyripäiväkirjat, #6)Hirviöiden hiusmuotoilija (Kauhukartano, #9)Kohtalon perilliset (Darren Shanin tarina, #12)Koneen kummitus (Luurankopuro, #2)

Kirja-arvioita (1)

StaCa avatar
Kirjoittanut
4.5
(Luin englanninkielisen alkuteoksen.) Kaikin puolin kiinnostava ja hirveän hyvin kasassa pysyvä kauhuromaani. Barkerin tyyliin ideat ovat ihan käsittämättömiä, eikä tabuja ole. Tässä on niin eläviä kuolleita, pedofiliaa kuin huumeitakin, ja verta, paljon verta. Jollain kumman keinolla kirja kuitenkin välttää pahimmat ylilyönnit, eikä aiheuta pahoinvointia. Siinä, missä Veren kirjojen novellit olivat melko epätasaisia ja huonoimmillaan jaarittelevia, The Damnation Gamen ... (lisää)
Paikalla 2 jäsentä ja 54 vierailijaa
Kiiuski, KiLLPaTRiCK
Uusin jäsen: Toni Vilkkinen
Jäseniä yhteensä: 9368